PS5 Emulator PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 868 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Portal3

cafein555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
dosyalarda eksiklik var olmasından kaynaklı dosyaları atarken bir anlık kopma yaşanıyor olabilir ,sistem sürümün 13.60 olsun kstufflite 1.11b3 vya üstü olsun bir de shadowmount 1.7.3b veya üstü olsun data/homebrew'in içerisine at dosyalarını ve wireless ile ftp'den aktarıyorsan dediğim gibi kablo ile aktar veya diskten aktarma yapıyorsan başka bir filemanager elf dosyasıyla dene yani görmeden net yorum yapamam tabi ki ama tahmin odaklı böyle diyebiliyorum
şuan filezillat ile ftpden atıyorum hocam kstuff en güncel shadowmount en güncel

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
dosyalarda eksiklik var olmasından kaynaklı dosyaları atarken bir anlık kopma yaşanıyor olabilir ,sistem sürümün 13.60 olsun kstufflite 1.11b3 vya üstü olsun bir de shadowmount 1.7.3b veya üstü olsun data/homebrew'in içerisine at dosyalarını ve wireless ile ftp'den aktarıyorsan dediğim gibi kablo ile aktar veya diskten aktarma yapıyorsan başka bir filemanager elf dosyasıyla dene yani görmeden net yorum yapamam tabi ki ama tahmin odaklı böyle diyebiliyorum
evet ftp ile atınca gözüktü hocam

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
çok teşekkürler hocam the ewil within denedim ama durum vahim :)

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
94
371
53
Test ettim hocam , iso çalışmıyor şimdilik destek yok , dump edilmiş klasör halindeki oyunlar çalışıyor oyunun usrdir içindeki eboot.bin dosyasını içerik olarak yüklemen gerekiyor şimdi de pkg oyunları test ediyorum rap dosyasıyla yine aynı game klasörüne bıraktım şu an ben 10 omniverse pkg'yi test ediyorum bunu da açacak gibi duruyor ve epey hızlı yükleniyor pc'deki rpcs3'e kıyasla pc konfigürasyonum güçlüdür

en önemli NOT : System/RPCS3 içerisine atacağınız ps3update.pup dosyasının ismi çok önemli uzantısının bile doğru yazılması lazım sırf . işaretinden sonra pup yazısı küçük diye 15 dk'mı harcadım sorun mu var çözeyim diye ismini "PS3UPDAT.PUP" olarak kaydedin

edit notu* PKG'ler kesinlikle daha hızlı değilmiş %99'a çok seri geldi ancak %99'da sürekli kalan süre değişiyor
Evet sorunsuz çalıştı ve gayet akıcı 60FPS oynuyorum şu an PKG olan oyunu da Klasör dump oyunlarda da şu ana dek sorun yaşamadım

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
birde hocam atıyorum PS3_game klasörünü kopyalıyoruz iyi hoş fakat elimizdeki diğer oyun klasörününde adı aynı onu nasıl yapacağız

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
ps3_game klasörünü değil komple klasör olarak al
tamamdır hocam tekradan çok teşekkür ediyorum. birde bazı games(multiman)oyunlarımın içinde PS3_UPDATE dosyası yok sorun teşkil edermi acaba hocam yoksa olmasada olurmu orjinal ofw yi kurdum ve sorunsuz yükledi onuda belirteyim

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
94
371
53
tamamdır hocam tekradan çok teşekkür ediyorum. birde bazı games(multiman)oyunlarımın içinde PS3_UPDATE dosyası yok sorun teşkil edermi acaba hocam yoksa olmasada olurmu orjinal ofw yi kurdum ve sorunsuz yükledi onuda belirteyim
o update klasörü zorunlu değil aslında komple bile silebilirsin o update klasörleri aslında nasıl bizim ps4 ps5 için minimum FW gereksinimi işte 11.10 , 13.60 , 10.30 gibi çıkıyor ps3 döneminde de öyleydi oradaki update.pup'da aslında gereken minimum FW'i barındırıyor internetten 0'dan indirmek yerine onu kullanabilirsin ama en günceli tabi ki her zaman en iyisidir 4.93 indirdim ben de