PS5 Yardım Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde musaz tarafından oluşturulan Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi
Konbuyu başlatan musaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

musaz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 21, 2009
167
52
28
Arkadaşlar 3 kere başıma geldi bu olay 1. si ps4 oyunu kurarken her oyun için demiyorum donma yaşandı mecbur zorla kapama yaptım çünkü herhangi bir şekilde ana menüye dönedim 2. si yanlış hatırlamyorsam youtube jailbreak için bastım hata verdiydi ve donup sistemi baştan başlatmıştı bu başıma birdaha gelmedi 3. sü ise elektriği fişten tam ps5 kapanmadan kapatmıştım sonra farkettim, bunların sonucunda m2 çöküyor yani ps5 yeniden başlarken onarım başlattığında zorla m2 ye format atılması gerekli diyor ve bunu geçemiyorum da m2 ye kurduğum oyunlarım çok güzel çalışıyor kasma vs olmadan özellikle kstuf aç kapa özelliği oto haldeyhen kasmalarım yok denecek kadar az hatta kiminde hiç yok. bu sorunu atlamamın bir yolu varmı? bu hatayı aldığımda herdefasında 2 tb yakın geri veri yüklemek durumundamı kalacağım tam bir işlence çünkü.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
747
330
63
Güvenli modda çalıştırıp veri tabanını yeniden oluşturmayı deneyin hatta ps5 kapatın fişten çekip biraz bekleyin sonra ps5i güvenli modda çalıştırın veri tabanını yeniden oluşturun deneyin bilmiyorum bazı garip sorunlar ya da arka arkaya kırılmama sorunlarında kapatıp fişi çekip bekleyip tekrar kırmayı deneyince düzeliyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,067
505
113
40
sadece shadow mount ve kstuff lite kullanın bende bir kere bu sorunu yaşadım. bu şekilde hiçbir sorun yaşamıyorum. cihazda dahili ve m2 üzerinde en az 35 gb boş alan bırakın ayrıca

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,926
1,783
113
sadece shadow mount ve kstuff lite kullanın bende bir kere bu sorunu yaşadım. bu şekilde hiçbir sorun yaşamıyorum. cihazda dahili ve m2 üzerinde en az 35 gb boş alan bırakın ayrıca
Link rica edebilirmiyim.Lütfen google yazıp bulabilirsiniz demeyin arkadaşlar inanın elin gevuruna güvenemiyorum :)