PS5 Yardım Ps5 taşınabilir hdd önerisi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde batuowski tarafından oluşturulan Ps5 taşınabilir hdd önerisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 taşınabilir hdd önerisi
Konbuyu başlatan batuowski
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan batuowski

batuowski

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2025
48
3
8
Okuma yazma da sorun yaşamayacagim bi hdd önerisinde bulunur musunuz arkadaşlar sdd istemiyorum cok pahali ama hdd ile oyunları atip rahat oynayabilecegim bi tavsiyeniz var mi ?

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
572
251
63
Sıkıntı çıkarıyor bazı oyunlarda. Ps5in hafızasına atıyorum bitirince silip diğer oyuna geçiyorum. WD elements var bende. Bekleme süresi sorun olmazsa çoğu oyunu oynarsın. Fc26, gta5, cyberpunk 2077, Wolverine oyunlarında kasma sorunu oldu. Ps5in kendi hafızasına aktardım. Yeni oyunları tam denemedim ama 007 first light oynanır durumda

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
Elimde hızlı bir HDD olmasına rağmen tavsiye etmiyorum. Dokuların sonradan yüklenmesi, yükleme ekranları ve objelerin gelmemesi gibi sorunlar yaşatıyor. HDD'den oyun başlatmak, PS5 oyunlarının dökümü gereği binlerce küçük dosya ve materyal olduğundan HDD'yi kilitliyor. Oyunları hariciden oynamak istiyorsanız uygun fiyatlı bir SSD almanızı öneririm.

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
Okuma yazma da sorun yaşamayacagim bi hdd önerisinde bulunur musunuz arkadaşlar sdd istemiyorum cok pahali ama hdd ile oyunları atip rahat oynayabilecegim bi tavsiyeniz var mi ?
Elimde hızlı bir HDD olmasına rağmen tavsiye etmiyorum. Dokuların sonradan yüklenmesi, yükleme ekranları ve objelerin gelmemesi gibi sorunlar yaşatıyor. HDD'den oyun başlatmak, PS5 oyunlarının dökümü gereği binlerce küçük dosya ve materyal olduğundan HDD'yi kilitliyor. Oyunları hariciden oynamak istiyorsanız uygun fiyatlı bir SSD almanızı öneririm.

onrkygsz

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2022
43
6
8
ssd almadan önce hdd ile oynuyordum, ghost of yotei oynarken adamların yüzü 3-5 saniye sonradan yükleniyordu. Öncesinde dokular vs yok dümdüz çizim şeklinde 3-5 saniye sonra detaylar geliyordu. Para biriktirip ssd almanı tavsiye ediyorum

63hüseyinx

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
56
7
8
Katılıyorum bencede uygun fiyatlı bir ssd almanız daha uygun olacaktır.