PS5 HACK PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,037 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alex_59

pasque

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2011
258
77
28
37
PS5 kırık konsolları için Xplorer uygulamasının yeni versionu 1.5 yayımlandı

Yenilik olarak dosya transfer hızında aşırı derecede artış görülüyor,aşağıdaki videodan transfer sürelerine bakabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

DOWNLOAD

[Gizli içerik]​
çok teşekürler

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
469
728
93
Maalesef Baldurs çalışmıyor.
Hiçbir türlğ açamadım dahili hdd den bu oyunu.
Ghostwire Tokyo yükledim şimdi çalıştı
bazı oyunlar dahilide çalışmıyor baldurs harici ssd de oynadım çalışıyordu dahilide denemedim haricide oynanıyor mafia bugün oynuyordum harici ssd de kstuf kapalı ama oyun saniselik kasıyordu
Castellanos @Castellanos
yazdım dahilide kasmıyor dedi dahili ssd kopyaladım saniselik kasma ortadan kalktı yani oyuna göre değişiyor denemek lazım burda önemli olan x plore dosyaları hızlı ve düzgün kopyalıyor mu

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
259
110
43
bazı oyunlar dahilide çalışmıyor baldurs harici ssd de oynadım çalışıyordu dahilide denemedim haricide oynanıyor mafia bugün oynuyordum harici ssd de kstuf kapalı ama oyun saniselik kasıyordu
Castellanos @Castellanos
yazdım dahilide kasmıyor dedi dahili ssd kopyaladım saniselik kasma ortadan kalktı yani oyuna göre değişiyor denemek lazım burda önemli olan x plore dosyaları hızlı ve düzgün kopyalıyor mu
Baldurs u harici hdd de açıyor bende de ama dahiliye attıktan sonra çalışmıyor.
Acaba nereden kopyaladın baldurs u.