iyi oldu bu bilgiiçin teşekkürler
musaz Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Şub 21, 2009 185 65 28 Nis 17, 2026 #11 iyi oldu bu bilgiiçin teşekkürler
Jailbreak Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 11, 2010 578 366 63 42 Nis 17, 2026 #15 Ps5 Explorer ın en büyük sorunu küçük dosyaları atmamasıydı asıl o iş çözülürse mükemmel olur o çözülsün ben mevcut hıza razıyım
Ps5 Explorer ın en büyük sorunu küçük dosyaları atmamasıydı asıl o iş çözülürse mükemmel olur o çözülsün ben mevcut hıza razıyım
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 4,469 6,538 113 Nis 18, 2026 #16 Jailbreak' Alıntı: Ps5 Explorer ın en büyük sorunu küçük dosyaları atmamasıydı asıl o iş çözülürse mükemmel olur o çözülsün ben mevcut hıza razıyım Genişletmek için tıkla ... Tam atsın varsın 1 saat sürsün
Jailbreak' Alıntı: Ps5 Explorer ın en büyük sorunu küçük dosyaları atmamasıydı asıl o iş çözülürse mükemmel olur o çözülsün ben mevcut hıza razıyım Genişletmek için tıkla ... Tam atsın varsın 1 saat sürsün
fseb Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 22, 2020 198 90 28 Nis 18, 2026 #17 mctuna' Alıntı: PS5 kırık konsolları için Xplorer uygulamasının yeni versionu 1.5 yayımlandı Yenilik olarak dosya transfer hızında aşırı derecede artış görülüyor,aşağıdaki videodan transfer sürelerine bakabilirsiniz Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. LİNK EKLENECEKTİR Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz link ne zaman eklenecek
mctuna' Alıntı: PS5 kırık konsolları için Xplorer uygulamasının yeni versionu 1.5 yayımlandı Yenilik olarak dosya transfer hızında aşırı derecede artış görülüyor,aşağıdaki videodan transfer sürelerine bakabilirsiniz Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. LİNK EKLENECEKTİR Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz link ne zaman eklenecek
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 12,223 58,592 113 Nis 18, 2026 #18 Bu çok iyi oldu
Hamz06 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 29, 2019 267 81 28 İstanbul Nis 18, 2026 #19 mctuna' Alıntı: PS5 kırık konsolları için Xplorer uygulamasının yeni versionu 1.5 yayımlandı Yenilik olarak dosya transfer hızında aşırı derecede artış görülüyor,aşağıdaki videodan transfer sürelerine bakabilirsiniz Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. LİNK EKLENECEKTİR Genişletmek için tıkla ... Keşke ps5 için Retroarch çıksa. Paylaşım için Teşekkürler
mctuna' Alıntı: PS5 kırık konsolları için Xplorer uygulamasının yeni versionu 1.5 yayımlandı Yenilik olarak dosya transfer hızında aşırı derecede artış görülüyor,aşağıdaki videodan transfer sürelerine bakabilirsiniz Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. LİNK EKLENECEKTİR Genişletmek için tıkla ... Keşke ps5 için Retroarch çıksa. Paylaşım için Teşekkürler
eeerrrriiik Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Şub 3, 2020 469 728 93 Nis 19, 2026 #20 teşekkürler acaba oyunları silmedede hızlımı silmelerde hata oluyor mu bakacaz