Acemi PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 645 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür
Konu Başlığı PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shuare

kerem81demir

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2023
45
9
8
far cry 3 sorunsuz oynuyorum sadece onu denedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

klasörü görüyor zatende ben dahiliye taşımak istiom hdd de çok drop yiyorum
tamam hocam bfpilot uygulamasıyla ps5ten beri dediğim o klasöre taşıyabilirsin oyunu yada pcden ps5upload ile direkt oraya atabilirsin klasörü yada exfatı

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,827
62,186
113
44
Siteye Git
Tuna Hocam bilgilendirme için sağolun iki gündür uğraşıyorum niye hiçbir oyun olmuyor diye pkg lerde sorun yok galiba ve birde klasör oyunlarını dahiliye taşıma yolu varmıdır harddiskte oynanmayacak kadar kasıyorda
Youtube kanalımız da bunun rehberi vardır onu izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
Mümkün evet ama public olarak verilmedi henüz,verilirse ilk bizim forumda olacaktır lütfen takipde kalınız
Tuna Hocam Ben Klasörlü Oyunlari indiriyorum Data/Homebrew/PPSA0000/OyunDosyalari Şeklinde Ya Mount Etmiyor Yada Farkli Bir Sorun Veriyor Her Defasinda Bende Çareyi Exfat'a Çevirmekte buldum bir iki Oyunda Ama Merak Ediyorum Nerede Hata yapiyorum Dosya Dizilimlerindemi acaba

ismailhb

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2026
4
0
1
Merhaba ben ssd almak istiyorum. Oyunları ssd ye atıp oynayabilirmişim. Önerebileceğiniz marka model varmıdır ? Stabil düzgün çalışan?

Emre98x

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2025
28
2
3
Tuna Hocam Ben Klasörlü Oyunlari indiriyorum Data/Homebrew/PPSA0000/OyunDosyalari Şeklinde Ya Mount Etmiyor Yada Farkli Bir Sorun Veriyor Her Defasinda Bende Çareyi Exfat'a Çevirmekte buldum bir iki Oyunda Ama Merak Ediyorum Nerede Hata yapiyorum Dosya Dizilimlerindemi acaba
İyi akşamlar bende klasör şeklinde indiriyorum ilk başlarda bende sizinle benzer hataları alıyordum bi kaç sebebini gördün ilki payloadların sürümü eskiydi klasörü tarayıp oyunu bulamıyordu ikincisi oyunu bulmasına rağmen çalıştıramıyordu ordada backport dosyalarını dosyalarını atmayı unuttuğum için oluyormuş cihaz sürümün 10.01 şimdilik hiç hata almıyorum cihaz sürümünüzü yazın isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım