ÇÖP KUTUSU PS5 YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA PAYLOAD MANAGER AÇILMIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde barancanbay44 tarafından oluşturulan PS5 YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA PAYLOAD MANAGER AÇILMIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 65 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı PS5 YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA PAYLOAD MANAGER AÇILMIYOR
Konbuyu başlatan barancanbay44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alexhunterph1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barancanbay44

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
17
5
3
Az önce PS5i yeniden başlattım ve web üzerinden jailbreak attım. Daha sonra payload manager, blackbox store ve diğer uygulamalara giremediğimi farkettim. Payload managere girerken pldmngr.elf dosyasını yüklediğinizden emin olun diyor. Ne yapmalıyım ?

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
82
359
53
Az önce PS5i yeniden başlattım ve web üzerinden jailbreak attım. Daha sonra payload manager, blackbox store ve diğer uygulamalara giremediğimi farkettim. Payload managere girerken pldmngr.elf dosyasını yüklediğinizden emin olun diyor. Ne yapmalıyım ?
auto loader webkit yüklememişsindir relapse'da jailbreak attıktan sonra payloads kısmına gir payload manageri tekrar aç otomatik açılacak ardından autoloaderi yükle ve autoloader üzerinden jailbreak at otomatik olarak payloadmanager'i yükler o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...