PS5 Yardım Ps5_autoloader pkg ve tüm imajları destekleyen

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Ps5_autoloader pkg ve tüm imajları destekleyen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 412 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5_autoloader pkg ve tüm imajları destekleyen
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan evren47

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
729
587
93
Bir yerde görür karşılaşırsam tabiki hemen haber veririm alperrenkli @alperrenkli

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
388
715
93
Arkadaşlar elinde gayet stanbil 6.50 için ps5_autoloader olan yeni pkg oyunlarını çalıştıracak
Son verison dosyalar ile derlenmiş dosyaları paylaşmanızı rica ediyorum
içine 4 elf dosyası koydum güle güle kulan

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İçindeki elf dosyalar (payload manager de var)

a53_ppr_install_fast_15.09.elf
kstuff-1.12-dr-test8.elf
shadowmountplus.elf
lapy_jb_daemon-v1.2.elf
pldmgr-v0.1.1.elf

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
337
64
28
içine 4 elf dosyası koydum güle güle kulan

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İçindeki elf dosyalar (payload manager de var)

a53_ppr_install_fast_15.09.elf
kstuff-1.12-dr-test8.elf
shadowmountplus.elf
lapy_jb_daemon-v1.2.elf
pldmgr-v0.1.1.elf
Bu stabil guzel calisiyor mu donma kasma oluyor mu kirarken

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
723
84
28
43
Benim versiyon 12 cihazı web üzerinden kırdım ama etahen aktih etsemde sol tarafta yazılar çıkmıyor aktif olmuyor varmı bir yolu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum pkg oyun filan çalıştıramadım ffsc de öyle sadece klasörlü nıhgmares çalıştı

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Forum Admini
Eki 18, 2010
625
11,653
93
53
etahen ekleyince konsol çöküyor onu bir türlü aşamadım etahen ekli olarak yapan var ise paylaşsın arkadaşlar
payload manager olmadan aktif edince çihaz kapıyor kendini

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
337
64
28
etahen ekleyince konsol çöküyor onu bir türlü aşamadım etahen ekli olarak yapan var ise paylaşsın arkadaşlar
payload manager olmadan aktif edince çihaz kapıyor kendini
Ben dün ekledim iki kere kırma işlemi yaptım kırma yaptı hata almadım USB den etahen atmadım direk normal yere attım data içine kırma işlemi yapınca direk paylod maneger geliyor bfpilot veya shadow mount aktif ediyorum gerek yok gerçi gene aktif ediyom

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Forum Admini
Eki 18, 2010
625
11,653
93
53
Ben dün ekledim iki kere kırma işlemi yaptım kırma yaptı hata almadım USB den etahen atmadım direk normal yere attım data içine kırma işlemi yapınca direk paylod maneger geliyor bfpilot veya shadow mount aktif ediyorum gerek yok gerçi gene aktif ediyom
ps5_autoloaderini paylaşırmısın onuda deneme yapalım