PS5 Emulator PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 381 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
453
214
43
34
God hand rocky legends urban reign king arthur denedim sorunsuz çalışıyor.

Gow 1 2 de hd oynama zamani 🙂

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
468
109
43
Ben 64 mb memory hazırladığım dosya var pcsx2 pc den hazırlamıştım isteğim oyunlarında 100 save memory card save sini alıp kendi 64 mb memory kartıma kopyalıyorum bunuda ps2 bios menüsünden memory carda geçip ordan oyunu kopyalaman lazım orjinal ps2 de yaptığımız gibi aslında yine kolay yaparsınız.

Hazır saveli pcsx2 için memcard hazirlayanlar oluyor onlarda işinize yarar.
ben ps4 deki ps2 oyunlarının save lerini kastetmiştim.
ps4 deki oyunun save ini alıp ps5 e aktarınca olur mu? onu öğrenmek istemiştim...

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
468
109
43
Pkg olarak hazırlandığı için save dosyaları ps4 oyunları gibi depolaniyor olmaz çok uğraştırır.
şimdi ps5 deki ps2 emulatör deki save dosyasını ilerde başka bir ps5 deki ps2 emulatör e aktarabilir miyiz?
en azından bundan sonra save dosyalarımızı daha kolay saklarız.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
453
214
43
34
şimdi ps5 deki ps2 emulatör deki save dosyasını ilerde başka bir ps5 deki ps2 emulatör e aktarabilir miyiz?
en azından bundan sonra save dosyalarımızı daha kolay saklarız.
Evet ister pc de ister ps5 de ister telefonda her yerde calisir ps2 emulatorun memcard adinda memory card dosyası olur nereye kopyalarsan çalışır.