PSP 2000 Tv kablo soru ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde yuunus1234 tarafından oluşturulan PSP 2000 Tv kablo soru ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,205 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP 2000 Tv kablo soru ?
Konbuyu başlatan yuunus1234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yuunus1234

yuunus1234

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2009
73
0
6
32
Merhaba arkadaşlar Size bir sorum olacak :

Ben daha bugün 2in1 Component + Composite AV Cable aldım.Televizyona bağladım ve sadece ses alabiliyorum.Kabloları doğru yere takdığımı düşünüyorum acaba PSP dende herhangi bir ayarlama yapmamız gerekiyormu ?

Lütfen şu konuyu güzelce açıklayabilirmisiniz.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Bump: biraz ilerleme kaydettim.Composite AV yi kurmayı başardım.Ama oyunlar açılmadı.Oyunlar silent hill shattered memories ve GT.Açılan oyunlar bellimi yoksa program falan mı gerekli ? Bir de hala Component bağlantıyı yapamadım.TVim LCD.Yardım lütfen

mc_breezy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
36
0
6
31
Arkadaşım fu-sa diye bir program var forumda Programlar kısmından bulabilir bu programla oyun oynayabiliyorsun sanı konu sabitti.

yuunus1234

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2009
73
0
6
32
olmadı !!! oyunları açmak istediğimde D-SON AV kablosuna bağlamalısın. diyor.Yardımcı olucak kimse yokmu kaç gündür bekliyorum.Nerde bu modlar ????

Bump: daha nekadar beklemem gerekio :S !!!!

Bump: aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo