Psp 3000 donma sorunum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde sasfon tarafından oluşturulan Psp 3000 donma sorunum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,952 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp 3000 donma sorunum
Konbuyu başlatan sasfon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david16

sasfon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2013
37
3
8
33
merhaba ben bir oyun indirdim ve oyunu .cso yaptım ardında pspye attım oyunu çalıştırdığımda PSP yazısı geliyor(bu normal)hemen ardından siyah ekran gelip bi kaç saniya sonra donuyor ve pspde buna karşılık oalrak kendisini kapatıyor yardım edebilecek varsa sevinirim

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Versiyonunuz nedir ? Oyuyunun İsmini söyler misiniz ? Ona göre yardımcı olalım.

sasfon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2013
37
3
8
33
oyunu iso olarak atın cso olduğundan olabilir
iso cso yapma programım mecvut bi kere .iso yapmaya çalıştım ve yaptım ama rar gibi çıkıyor aynı resimde yani .iso nasıl yapıldığını peki bilmiyorum

********-- Post added at 21:11 ********-- Previous post was at 21:10 ********--

Versiyonunuz nedir ? Oyuyunun İsmini söyler misiniz ? Ona göre yardımcı olalım.
versiyonum Pro-C 6.60 oyunum ise white knight chronicles origins bu oyunu çok sevdim bu yüzden yükledim fakat hala oyun PSP yazısından sonra donuyorr ve gine PRO-B fast recovry(update) yi açıp oyunları geri yüklemek zorunda kalıyorum

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
İSO dosyası eğer nero gibi program yüklü değil ise winrar şeklinde gözükür yani arşiv şeklinde o halini bozmayıp direkt ISO klasörüne atın. PSP yi bıraktığım için işlerden baya uzağım,En son sürüm herhalde. Driver ayarını M33 Driver yapın bi select e basıp çıkan menüden CPU hızınıda MGZ hızınıda Default yada 333/111 yapın