PSP 3000 Ekran Problemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP 3000 Ekran Problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,514 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP 3000 Ekran Problemi
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nr6630

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Bazı sahnelerde aşırı rahatsız etmekle birlikte çoğu zaman farkında bile olmuyorum. Özellikle emulator oyunlarında bu sorun çok rahatsız ediyor beni 3000 kullanırken.

Moy2o3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 20, 2009
515
1
18
Siteye Git
Videolarda fln 3000 in ekranın hiç iyi olduğunu görmedim 2000 gibi değil pixelleri çok belli oluyor renklerde kayma oluyor iyiki 2000 almışım :D

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Videolarda fln 3000 in ekranın hiç iyi olduğunu görmedim 2000 gibi değil pixelleri çok belli oluyor renklerde kayma oluyor iyiki 2000 almışım :D
Renklerde kaymayı farkedemedim ama. Enteresan olan şey: Yarı saydam olan objeler saydamlık derecesine göre eğer çok saydam ise hiç görünmüyor, saydamlığı azaldıkça çizgili şekilde görünüyor.

Çok enteresan bir sorun.

Ama film izlerken renkler 2000 e göre çok daha gerçekçi. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin koyuluğundan bu çok göze çarpıyor.

Stuntmaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
358
1
18
43
Bazı sahnelerde aşırı rahatsız etmekle birlikte çoğu zaman farkında bile olmuyorum. Özellikle emulator oyunlarında bu sorun çok rahatsız ediyor beni 3000 kullanırken.
Abi aldınmı Psp 300 Hayırlı olsun Senin Şu Nes street figh kopyalarsın yada Bir link atarsın dimi sende çalıştırınca birde Sorması ayıp kaça aldın?

fear

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2010
22
0
1
37
arkadaşlar 1 aydır kullanıorum ... evet doğru böyle bişi var ama inanki saniyenin 10 da 1 i kadar sürüo bu olay oda ancak oyun cok hızlandığında... kayda deger bişi kesinlikle diil çamur atıolar işte ...anlaşılmıyo bile sadece görmek için ugraşırsanız görüosunuz...oyun zevkinden asla koparmıyo sizi.. ayrıca 2000 lere göre netliği ve renkleri tartışılmaz bence...acaba diyen arkadaşlara duyrulur içiniz rahat olsun...
Walla bencede çamur atıyolar bende 3000 alcaktım vazgececektim nerdeyse sayene içim rahatladı :D birazdaha arastırdım harbidende göze batacak kadar degil.Alacakların yüregine indirmeyin.Ayrıca bencede renkler 2000le kıyaslanamaz bile....

umuro

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 12, 2008
66
12
8
29
Siteye Git
Demekki Görüntü Kalitesi Arttıkça Geçişler Bozuluylor ben 2000 ekranına bahane buluyordum...... :b:

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
ben ekranı pixel pixel incelemiyorum zaten o yüzden sorun yok,bende satın aldım şu an kargoda ,kargo gelsin bende bakcam ama ne olursa olsun rahatsız olacağımı sanmıyorum :)

BİgMac

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2009
57
1
8
Ben 3000i çok büyük bi korkuyla almıştım.Brick korkusu,Ekran korkusu,ya zarar verip bozarsam korkusu bir sürü korkularım vardı.Pspyi yavaş yavaş elden geçirmeye başladım:01:.Hafif hafif çizikler oluşmaya başladı zaten her elektronik cihazın belirli bir ömrü vardır.Bunun sağı solu çizilsin Dealextreme den yeni kap alıcam.