Bazı sahnelerde aşırı rahatsız etmekle birlikte çoğu zaman farkında bile olmuyorum. Özellikle emulator oyunlarında bu sorun çok rahatsız ediyor beni 3000 kullanırken.
Renklerde kaymayı farkedemedim ama. Enteresan olan şey: Yarı saydam olan objeler saydamlık derecesine göre eğer çok saydam ise hiç görünmüyor, saydamlığı azaldıkça çizgili şekilde görünüyor.
Çok enteresan bir sorun.
Ama film izlerken renkler 2000 e göre çok daha gerçekçi. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin koyuluğundan bu çok göze çarpıyor.
Bazı sahnelerde aşırı rahatsız etmekle birlikte çoğu zaman farkında bile olmuyorum. Özellikle emulator oyunlarında bu sorun çok rahatsız ediyor beni 3000 kullanırken.
arkadaşlar 1 aydır kullanıorum ... evet doğru böyle bişi var ama inanki saniyenin 10 da 1 i kadar sürüo bu olay oda ancak oyun cok hızlandığında... kayda deger bişi kesinlikle diil çamur atıolar işte ...anlaşılmıyo bile sadece görmek için ugraşırsanız görüosunuz...oyun zevkinden asla koparmıyo sizi.. ayrıca 2000 lere göre netliği ve renkleri tartışılmaz bence...acaba diyen arkadaşlara duyrulur içiniz rahat olsun...
ben ekranı pixel pixel incelemiyorum zaten o yüzden sorun yok,bende satın aldım şu an kargoda ,kargo gelsin bende bakcam ama ne olursa olsun rahatsız olacağımı sanmıyorum
Ben 3000i çok büyük bi korkuyla almıştım.Brick korkusu,Ekran korkusu,ya zarar verip bozarsam korkusu bir sürü korkularım vardı.Pspyi yavaş yavaş elden geçirmeye başladım:01:.Hafif hafif çizikler oluşmaya başladı zaten her elektronik cihazın belirli bir ömrü vardır.Bunun sağı solu çizilsin Dealextreme den yeni kap alıcam.