PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,948 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan enes77

Crazy123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
57
0
6
37
Siteye Git
abi 300x lerde bütün pluginler çalışıyo Temalar vs.

Ne varsa çalışıyo ayrıca Hen yaparken Brick olmuyo zaten flash0 a dosya değiştirirsek brick oluyo.

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
44
48
42
Eskişehir
Siteye Git
Bir arkadaşımız sana cevap yazmıştı.Artık o alet eskidi.Tv out çok güzel bi özellik bence 2000-3000e para verilir + Fat psplerde usb sarj bile yok bazı oyunlarda wirelesse geçince şarj almıyo,renkler de soluk,analogda problemler var.Hala FAT psp diye işi uzatıosan o senin problemin bizi ilgilendirmez ayrıca kimse kimsenin pspsini aşağılayamaz.
Aaa bak hiç yakıştıramadım sana...

1.Benim için eskimedi ve diğerlerinden daha yeni.
2.USB Sarj ve TV-Out bence gereksiz...Ben zaten net olayını hiç kullanmıyorum.
3.Renkler tam istediğim gibi analog veya diğer hiç bir tuşunda sorun göremedim.
4.Fat psp diyorum dediğin gib bui benim seçeneğim ve evet gerçekten seni veya sizleri ilgilendirmez.
5.Ben dikkat ettiysen kimsenin PSP'sini aşağılamadım..Yani tutupda Big mac senin PSP dandirik hiç bir halta yaramaz demedim yada herhangi bir üyeye sataşmadım..Dikkatli oku.. Ben Sadece 2000 ve 3000 serilerini ve SONY firmasını eleştirdim.

İşin ilginci ben hep espri niteliğinde yazdım beni bilen bilir..Hemen çoşmayın..Önce bir tartın anlayın.Sonra yorum yapın..Hemen galeyana gelmeyin.

Chuck :) Alemsin yaf. Boşuna uğraşma Fat PSP yi yayamazsın şu saatten sonra :D

Ayrıca Sega Rally gibi oyun tarihinin hit ini de kötüledin ya. Ben sana daha hiç birşey demiyorum :) Abi Sega Rally kötülenir mi yaa :) Ahhh belli ki Dreamcast geçmemiş eline ya da Model 2 de hiç oynamamışsın Sega Rally yi :) Adamlar 98 yılında yapmışlardı o oyunun ilkini ve 2005 yıllarında PS3 ve Xbox 360 çıkana kadar o kadar güzel grafikli bir oyun çıkmamıştı. 2000 yılındaki Dreamcast versiyonu en iyi versiyonuydu. PSP deki ise gerçekten çok güzel grafiklere sahip. Dreamcasttaki kadar değil tabi ki ama idare eder yine de. Oynanabilirlik süper.

Maho Ağam beri bak hele..Sega rally ilk çıktığında muhteşemdi nasıl unuturum o senin bahsettiğin konsollardaki yada PC'deki oyunu...Ama Yeni Sega Rally ne PSP'de nede başka platformlarda hiç olmamış..Gerçekcilik hiç yok..ve beni sarmadı :D Yani benden alacağı genel not : %50'dir daha da fazla etmez...

Sana Tavsiye ettiğim Colin McRae Rally 2005 Plus ve FIA WRC Rally oyunlarını dener misin 3000 serisinde eminim ki sega rallyden kat be kat güzel görülecektir..Sana tavsiye mektubumu uçuruyorum buradan :D

yutto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2009
31
0
6
adı üstünde fat şişkodan ne hayır gelir :p şaka tabiiki

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
0
16
44
Aaa bak hiç yakıştıramadım sana...

1.Benim için eskimedi ve diğerlerinden daha yeni.
2.USB Sarj ve TV-Out bence gereksiz...Ben zaten net olayını hiç kullanmıyorum.
3.Renkler tam istediğim gibi analog veya diğer hiç bir tuşunda sorun göremedim.
4.Fat psp diyorum dediğin gib bui benim seçeneğim ve evet gerçekten seni veya sizleri ilgilendirmez.
5.Ben dikkat ettiysen kimsenin PSP'sini aşağılamadım..Yani tutupda Big mac senin PSP dandirik hiç bir halta yaramaz demedim yada herhangi bir üyeye sataşmadım..Dikkatli oku.. Ben Sadece 2000 ve 3000 serilerini ve SONY firmasını eleştirdim.

İşin ilginci ben hep espri niteliğinde yazdım beni bilen bilir..Hemen çoşmayın..Önce bir tartın anlayın.Sonra yorum yapın..Hemen galeyana gelmeyin.

Maho Ağam beri bak hele..Sega rally ilk çıktığında muhteşemdi nasıl unuturum o senin bahsettiğin konsollardaki yada PC'deki oyunu...Ama Yeni Sega Rally ne PSP'de nede başka platformlarda hiç olmamış..Gerçekcilik hiç yok..ve beni sarmadı :D Yani benden alacağı genel not : %50'dir daha da fazla etmez...

Sana Tavsiye ettiğim Colin McRae Rally 2005 Plus ve FIA WRC Rally oyunlarını dener misin 3000 serisinde eminim ki sega rallyden kat be kat güzel görülecektir..Sana tavsiye mektubumu uçuruyorum buradan :D
bende psp fat var su ana kadar bır kere tamıre goturmedım tv olmasın zaten ıhtıyac yok renklerde bır sorun yok gayet cok ıyı fata yakısan gereken ne varsa kullanıyorum sen veya baskaları chuck ı yanlıs anlamısınız fat psplerde bır sorun yok beyler kımsenın psp sı asagılanmz forumda zaten oyle bırsey olursa tepkı gorur

FERFEROS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2008
144
0
16
32
Siteye Git
Bende de 2000 var 2 yıldır tamir görmedi.Ayrıca 2000 almak en avantajlısı Ad-hoc la oynarken şarjı fatlere göre daha iyi dayanıyor.Ve tam olarak kırılabiliyor 3000 ler gibi değil.:D

defeg

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2008
31
0
6
46
Bir arkadaşımız sana cevap yazmıştı.Artık o alet eskidi.Tv out çok güzel bi özellik bence 2000-3000e para verilir + Fat psplerde usb sarj bile yok bazı oyunlarda wirelesse geçince şarj almıyo,renkler de soluk,analogda problemler var.Hala FAT psp diye işi uzatıosan o senin problemin bizi ilgilendirmez ayrıca kimse kimsenin pspsini aşağılayamaz.
Sen burda birinin pspsin aşağılamaktan başka bişey mi yaptın yoksa ben mi göremedim?:poll:

berke1235

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1
0
1
36
Bence gene gereksiz bir olay..Sırf bu olay içiin 3000 veya 2000 alınmaz parada verilmez... Nerden baksan 300 TL ile 400 TL arası değişiyor 2. elleri 0 almaya kalkasan 500 tl ve üzeri...

İyide sırf bu olay için verilmez ki...

100 veyahut 150 TL gidin PS 2 alın... Hem daha kaliteli oyunlar oynarsınız hem Film izlersiniz. Modem kablonuzla internete girersiniz vs vs...

Yani bence son derece mantıksız ki Sega Rally oyunuda son derece kötü bir yapım :D FIA WRC Rally ve Colin McRae Rally 2005 Plus denersen belki daha güzel grafiklerle karşılaşırsın :D

O yüzden ne 2000'e ne 3000'e o kadar para verilmez...

200 TL'ye FAT PSP alınır sonra yanına 100 veya 150 TL ye PS 2 alınır... Tamam işte 2000 - 3000 PSP parasına 2 adet konsolunuz olmuş olur...Her istediğinizide yaparsınız...Olay budur...
keşke bunu uygulasaydım xS

BİgMac

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2009
57
1
8
İoriciğim 3000 lerde plug-in kullanılıyor hem de çatır çatır.