PSP Analog problemi 2011

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ramsey42 tarafından oluşturulan PSP Analog problemi 2011 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,795 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Analog problemi 2011
Konbuyu başlatan ramsey42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan batuhan özen

ramsey42

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2011
12
0
1
34
Arkadaşlar benim psp de analog a dokunmadığım halde kararkter sağa sola hareket ediyor.ben bunu 25 tl ye yapacak birini buldum ama takacağı analog çakma olabilir. bu durum beni yine aynı probleme sürükler mi yoksa hallolurmu.(kendim açmaya korktum tam bozarım falan.):la::a014(1)::a014(1)::a014(1)::a014(1)::a014(1)::13:

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
belli olmaz çakma olup olmadığı ama sen bunu nereye sordun ? bide bunu teknik servise sorman daha iyi olur

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
bak bu forumda yada başka bir forumda okumuştum joistik bir yönde hareket etmeye başladığı an sağ sol alt üst yap hızla 1 2 dk sorunsuz çalışıyor oynarken arada yap bunu tamire gerek kalmadan tamamen kırılana kadar dayanırsın

batuhan özen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2012
1
0
1
33
hallolur hiç değilse 2 saat burda cevap dilenmessin git hemen yaptır yoksa pyun oynayamassın

Bump: hallolur len sen iki saat burda böyle cevap dilenme git hemen yaptır çakma olsa ne olucak yaptır gitsin bir şey olmaz merak etme bnim anolog çıktı ve kaybettim bende eloktronikçiden alcam bir tane bir şey olaz olmaz sa annene söylersin gider sony ye yaptırırsın boşver sanki parasını sen veriyon