psp data kablosu nerde bulabilirim ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde guness tarafından oluşturulan psp data kablosu nerde bulabilirim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,698 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı psp data kablosu nerde bulabilirim ?
Konbuyu başlatan guness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BizeHeryerTRabzon

guness

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2011
5
0
1
36
merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ?

servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var

yardimci olursaniz memnun olurum.

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ?

servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var

yardimci olursaniz memnun olurum.
Kipa.bimeks,teknosa,vatan bilgisayar,media markt :D :D

BizeHeryerTRabzon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2010
143
2
18
Aynen turhan arkadasımızın dedıgı yerlerın hepsınden bulabılırsın zaten nomal data kablosu bu heryerde bulunabılıyor yanı.

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
gir bi bilgisiyarcıya psp yi göster küçük usb girişi lazım de 3 liraya aldım 2 lirayada vardı ince kabloydu almadım kalın olsun kopmasın diye. o usb girişi en çok kullanılan giriş bu yüzden bilgisiyarcıdanda alabilirsiniz

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
fotograf makınasının kıde uyuyor psps ye ama ufak gırıslı olacak

guness

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2011
5
0
1
36
tşk ler arkadaşlar data kablo buldum vatancomputer den aldim dün. 6TL ye hafiza karti bide aldim :)

*K.Cobain*

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2009
76
0
6
6 tl mi ek aparatlı olanmı yoksa normal olanmı normalse kazık yemişsin malesef :S