guness Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 5, 2011 5 0 1 36 Ocak 5, 2011 #1 merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ? servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var yardimci olursaniz memnun olurum.
merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ? servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var yardimci olursaniz memnun olurum.
Turhan Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 13, 2010 769 1 18 Ocak 6, 2011 #2 guness' Alıntı: merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ? servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var yardimci olursaniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Kipa.bimeks,teknosa,vatan bilgisayar,media markt
guness' Alıntı: merhaba psp aldim ben data kablosu lazim harici harddisk kablosu yani nerden bulabilirim. ? servise soruyorum bizde yok diyorlar başka nerlerde var hangi bilgisayarcilarda var yardimci olursaniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Kipa.bimeks,teknosa,vatan bilgisayar,media markt
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Ocak 6, 2011 #3 Aynen turhan arkadasımızın dedıgı yerlerın hepsınden bulabılırsın zaten nomal data kablosu bu heryerde bulunabılıyor yanı.
Aynen turhan arkadasımızın dedıgı yerlerın hepsınden bulabılırsın zaten nomal data kablosu bu heryerde bulunabılıyor yanı.
phoenixugur Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Haz 24, 2010 94 0 6 37 Ocak 6, 2011 #4 gir bi bilgisiyarcıya psp yi göster küçük usb girişi lazım de 3 liraya aldım 2 lirayada vardı ince kabloydu almadım kalın olsun kopmasın diye. o usb girişi en çok kullanılan giriş bu yüzden bilgisiyarcıdanda alabilirsiniz
gir bi bilgisiyarcıya psp yi göster küçük usb girişi lazım de 3 liraya aldım 2 lirayada vardı ince kabloydu almadım kalın olsun kopmasın diye. o usb girişi en çok kullanılan giriş bu yüzden bilgisiyarcıdanda alabilirsiniz
Thief Prince Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 15, 2008 365 1 18 45 Ocak 7, 2011 #5 fotograf makınasının kıde uyuyor psps ye ama ufak gırıslı olacak
guness Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 5, 2011 5 0 1 36 Ocak 7, 2011 #6 tşk ler arkadaşlar data kablo buldum vatancomputer den aldim dün. 6TL ye hafiza karti bide aldim
*K.Cobain* Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eyl 17, 2009 76 0 6 Ocak 9, 2011 #7 6 tl mi ek aparatlı olanmı yoksa normal olanmı normalse kazık yemişsin malesef :S
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Ocak 9, 2011 #8 5tl bısedır zaten onlar gıdıpde 2-3 tl lık dandık bısede alınmaz yanı =)