psp de psp vita oyunları oynanırmı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde feto tarafından oluşturulan psp de psp vita oyunları oynanırmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,444 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı psp de psp vita oyunları oynanırmı
Konbuyu başlatan feto
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan feto

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
merhaba arkdaşlar benim psp nin modeli psp 3004 pspyi satıp vita almak istiyorum ancak psp de adam gibi oyunları oynayabilmiş değilim yani oynadığım oynlar mgs god vs. vs strateji oyunlarını fazla oynamadım benim psp nin sürümü 6.60 ve burdan indirdiğim her oyunu sorunsuz oynuyorum yani psp vita da her psp oyunu burdan indirerek oynatırmı şimdiden teşşekür ederim ve ps1 de çalışan psp oyunlarınıda çalıştırımı acil cvp verin

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2010
799
16
18
merhaba arkdaşlar benim psp nin modeli psp 3004 pspyi satıp vita almak istiyorum ancak psp de adam gibi oyunları oynayabilmiş değilim yani oynadığım oynlar mgs god vs. vs strateji oyunlarını fazla oynamadım benim psp nin sürümü 6.60 ve burdan indirdiğim her oyunu sorunsuz oynuyorum yani psp vita da her psp oyunu burdan indirerek oynatırmı şimdiden teşşekür ederim ve ps1 de çalışan psp oyunlarınıda çalıştırımı acil cvp verin
Konu basligi yanlis ps vita da psp oyunlari oynanir mi olacak. Su an yeni versiyondan dolayo oynanmiyor sanirim yeni bir acik bulunmasi lazim o zaman oynanir. Ps1 oyunlari da oynanir tabi

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
yeni versiyondan dolayı derken kardeşim sürümü mü ne zamana kırılır bilgisi olan varmı psp mi satıp psp vita alıcam çünkü şimdiden teşşekür ederim.

********-- Post added at 14:52 ********-- Previous post was at 13:31 ********--

ya kardeşim birde ps vita oyunları kırılza bile psp için bazı oyunları açarmış psp oyunlarını açmazmış ya en iyisi sen bana şunu söyle sence psp mi satıp yerine vita almalımıyım

********-- Post added 29-10-2013 at 11:34 ********-- Previous post was 28-10-2013 at 14:52 ********--

evet kardeşim bekliyorum hayla acil cvp pspyi satiıp ona göre vita alcam