Psp den Ses Gelmiyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde revedy tarafından oluşturulan Psp den Ses Gelmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,817 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp den Ses Gelmiyor
Konbuyu başlatan revedy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadir psp go

revedy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
20
1
3
37
Merhabalar pspden ses gelmiyor kulaklıgı taktıgımda ses alıyorum ama çıkardığımda ses alamıyorum 6.35 pro yüklüydü versiyondandır dedim 6.60 a yükselttim sonra 6.60 pro b10 yaptım yinede ses gelmiyor acaba sorun nedir arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

Majestic

The Flash Uploader
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2010
191
0
16
36
Siteye Git
Hoparlörlerin patlamış olabilir mi ? teknik servise götürdün mü veya settings sekmesinden audio ayarlarına bir bak istersen

revedy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
20
1
3
37
bütün ayarları kontrol ettim hepsi normal çalışması gerekn düzeyde hoperlörü patlatcakta bişey yapmadım yani ne bilim herhangi bir kurcalama yada fabrika ses ayarlarıyla oynayıp zorlama falan olmadı

kadir psp go

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 16, 2012
83
0
6
26
arkadaşlar sorun girişinde bendede oluyor sistemle alakalı değil benim psp go da da öyle ama doğru pozisyona sokunca ses çok iyi geliyor

revedy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
20
1
3
37
arkadaşlar sorun girişinde bendede oluyor sistemle alakalı değil benim psp go da da öyle ama doğru pozisyona sokunca ses çok iyi geliyor
SOrun girişinde derken eger kulaklık girişinden bahsediyorsan zaten kulaklıktan ses geliyor benim derdim hoperlörlerden ses gelmemesi

Pspmide pek pozisyona sokma taraftarı değilim :la::giveup::ha:

kadir psp go

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 16, 2012
83
0
6
26
belki içinde hopörlere bağlana kablolarda sorun vardır yada Majestic arkadaşımızın tavsiyesini dinleyebilirsin