PSP Fat ve Slim arasinda ki farklar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde Kasatka tarafından oluşturulan PSP Fat ve Slim arasinda ki farklar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,829 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı PSP Fat ve Slim arasinda ki farklar
Konbuyu başlatan Kasatka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan darth lord

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Evet. bazi emulatorlerde bazi oyunlari Cache siz oynatabiliyor ama full tum cache gerektiren emulatorlerde full cachesiz oyun oynatma yok bildigim kadari ile.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,834
113
44
Siteye Git
Fat psp'de cps2 emulatöründe oyunların %40'ını cache alarak oynamak zorundasınız slim psp'de bütün cps2 oyunlarını cache almadan oynayabilirsiniz

senoller

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2008
1
0
1
44
gerçekten çok güzel anlatmışsın...ne alcamı bilmiyodum bari slim alayım..çok teşekkürler

wairhumer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2008
36
1
8
36
Suppersın reis muthıs olmus bende fat kullaıcısyım sılm kullanan arklar tarafından ezılıodum sımdı bu yazıyı onlara gosterecem anlasınlar arada bı fark olmadını we bence fat ele daa ıı oturuo

story_hack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2008
3
0
1
33
ben psp sılım stok alıcam 350 bı sorun cıkartırmı 1 hafıza kartıyla

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
(ALINTI):=Evet.. Aslinda bu şıkkı star magazin gibi en sona sakliycaktim ama neyse Mu ha haa .. Bu ozellik bence karganin bulbule en cok benzedigi ozellik Bence de herkescede cok guzl bir ozellik.. Yalniz adama sormazlar mi bunu basta neden akil etmedin diye.. Samsung d600 da bile var kardesim bu ozellik basta neden koymuyorsun adamin canini sıkıp neredeyse bi ozellige 200 euro bayilttiriyorsun insanlara=
ya kardeşim sony hic bir zaman tüm özellikleri bi arada sunmaz cükü hepsini bi yerde toplarsa başka ürünleri satılmaz istese fat a da koyardı o özelliği ama ticaret bu onada koysaydı o özelliği slim nasıl satılsın deilmi kardeşim?;)

mcpsp33

Erişim Engelli
Nis 24, 2009
35
0
6
36
Siteye Git
Fatin yararlarida va en buyuk ozellligi kizilotesive pspyi kumanda olarak kullana bilme onun icin pspfatimla mutluyum sony sadece slimi pspfattaki aletleri koymayarak ucuza kacmis sizde slimldiye kostunuz aldiniz tatamem aletlere para verememek icin