Psp Hakkında Birkaç Soru

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde hidroid tarafından oluşturulan Psp Hakkında Birkaç Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,427 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı Psp Hakkında Birkaç Soru
Konbuyu başlatan hidroid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Coras

hidroid

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2013
2
0
1
Merhaba arkadaşlar

Pspmi yeni aldım aklıma takılan bazı şeyler var bilgilendirmeniz mümkün olur mu acaba?

Psp-3006 aldım versiyonu 6-60 idi bende kırdırdım fast recovery dosyası ile hafıza kartından.Versiyonum geçici kalıcı değil pili çıkarınca veya tam kapatınca tekrar fast recovery dosyası ile oyunları geri getiriyorum.Sorularım şöyle:

1-Kırılmış olduğu halde pspye orjinal umd koysam çalışır mı?
2-Bu versiyonu kalıcı olarak kırmak için ne yapmamız gerekiyor?
3-Hafıza kartım 8gb fakat içinde 1,5gb kadar boş yer kaldı.Şimdi ben usb kablosuyla laptoptan bu boş yere iso dosyası atsam çalışır mı yoksa hafıza kartına format atmam mı gerekiyor?
4-Format atarsam fast recovery dosyasını nasıl tekrar yüklerim ve her yeni oyun atmam gerektiğinde format atmam mı gerekir kalan boş yere direk iso dosyası atsam oyun çalışır mı?
5-ISO dosyasına iso formatından başka cso formatında oyun atsam çalışır mı yoksa cso'yu iso'ya mı dönüştürmem mi gerekiyor?
6-Hafıza kartındaki bir oyunu pspden direk silip yerine yeni oyun atabilirmiyim?

Şimdiden ilginize teşekkür ederim

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
1.Çalışıyor diye hatırlıyorum, arkadaşım 5.50 GEN-D3 lüyken orjinal Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 oynardı UMD den JAP tı hatta :)
2. 6.20 ye düşüremediğimiz taktirde(ki sanırım downgrade yok) kalıcı olmaz, sadece 6.20 ye permanent patch var.
3.Direk atsan olur tabii
4.Fast Recovery hakkında çok bilgim yok, hiç kullanmadım ama dediğim gibi formata hiç gerek yok
5.CSO da açılır
6.Evet silersin

Başka sorun olursa çekinme :)

rodrigo44

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2013
45
1
8
Selam arkadaşlar bende bikaç soru sormak istiyorum

1-6.60 kırılmış bir psp aldım.Hafıza kartındaki oyunlardan bazılarını psp'yi açıp oyunun üstüne gelip pspden sil desem ve açılan boş yere usb kablosuyla yeni atsam herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynayabilirmiyim?

2-Sitedeki psp oyunları için 5.00 M33-6 da test edildi yazıyor,peki ben 6.60 kırılmış versiyona sahip psp'ye bo oyuna atsam versiyon sıkıntısı yaşarmıyım yoksa direk oynayabilir miyim?