Psp Half Life

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Psp Half Life başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,712 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı Psp Half Life
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan adalar42

mortal psp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2009
17
0
1
36
oynaması zor görünüyor ve oyunda mevcut hatalar varsa bence yeni versionunu bekleyin bende öyle yapacağım oyun çalışanlara iyi oyunlar

terekeme1903

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2008
104
0
16
38
vcp yazarmsıın

mctuna sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama anlatıcaklarımı ana mesaj altında yer verirsen PSP FAT kullanıcılarıda oyundan yaralanabilirler.

Oyun psp slim için yapılmış bir modifikasyon içeriyor dolayısıyla emektar PSP fat imizde açılmıyor.
PSP Fat üzerinde oynamak için.

1)Oyunu mctuna arkadaşımızın vermiş olduğu linkten indirin
2)psp/game/... klasörüne yükleyin.
3)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
adresinden (Sağ altta download linki var küçük turuncu) Kurok V0.3 demoyu indirin.
4)kurok dosyasındaki EBOOT.PBP dosyasını kopyalayın
5)Half Life klasöründeki EBOOT.PBP ile değiştirin (aynı crack yapar gibi)

olayın özü psp fat in yetersiz ram kapasitesine sahip olması bu işlemle görüntü performansındaki ufak bi düşüşle çalıştırabilirsiniz
not: oyun başlayıp kayan yazılar durduktan sonra start a basmalısınız

"E" use tuşunu soran arkadaşlar olmuş aslında çok fonksiyonel olmasada D-PAD üzerinden sol tuş use tuşu aynı zamanda feneride açıp kapatıyor uzun basmalarda.
Genede açmadığınız kapılar oluyor bunun için Consol u select tuşuyla açıp "noclip" yazmanız duvarlardan geçmenize yardımcı olacaktır ayrıca ölümsüzlük için "god" da yazabilirsiniz

afiyetle oynayın.

Kind Regards,
bi konu da birşey söylüyosan eğer bi dönüpte bak soru soran varmı,işte yaptığın ozamn yardım olur...

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
bi konu da birşey söylüyosan eğer bi dönüpte bak soru soran varmı,işte yaptığın ozamn yardım olur...
pardon arkadaşım bisüredir takip etmiodum link ölmüş eve gidince rapide upload ederim direk EBOOT.pbp yi

link güncellendi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
umarım sorunlarınızı çözer.

abak3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 8, 2008
3
0
1
abi öncelikle bu upload için çok teşekkürler ama bi sorun var oyunun 2. loading kısmında bi kapıdan geçioruz o kapıda adam takılıyor nasıl halledecem yardım ederseniz sevinirim

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
abi öncelikle bu upload için çok teşekkürler ama bi sorun var oyunun 2. loading kısmında bi kapıdan geçioruz o kapıda adam takılıyor nasıl halledecem yardım ederseniz sevinirim
"E" use tuşunu soran arkadaşlar olmuş aslında çok fonksiyonel olmasada D-PAD üzerinden sol tuş use tuşu aynı zamanda feneride açıp kapatıyor uzun basmalarda.
Genede açmadığınız kapılar oluyor bunun için Consol u select tuşuyla açıp "noclip" yazmanız duvarlardan geçmenize yardımcı olacaktır ayrıca ölümsüzlük için "god" da yazabilirsiniz

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
ya cok cok saol abi ama eğer bu oyun teldeki dandik wad uzantılı half lifeyse bşuna indirmeyle uğraşmiyim be abi cünkü benim download hızım 28 net hızım 1024 olmasına rağmen :D

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
abi anladım da o kalitedemi diye sormuştum yanlış anlamışsın ;)

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
ya cok cok saol abi ama eğer bu oyun teldeki dandik wad uzantılı half lifeyse bşuna indirmeyle uğraşmiyim be abi cünkü benim download hızım 28 net hızım 1024 olmasına rağmen :D
oyun gayet kaliteli o bildiğin quake portları yada doom gibi diil için rahat olsun.

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
ya evt baktım kalite hic fena deil ama e tuşunu nerden kombine edeceğimi bulamadığım icin sinirden oyunu sildim:D ama pc de duruo dosyası belki bi şans daha verebilirim :D;)