PSP Kamera Çözünürlüğü?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde pofpor tarafından oluşturulan PSP Kamera Çözünürlüğü? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,690 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Kamera Çözünürlüğü?
Konbuyu başlatan pofpor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PessimisticAttack

capacobana

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2008
51
3
8
50
tavsiye ederim ben kullanıyorum. tv kablon varsa kamera görüntüsünü canlı olarak da tv ye aktarabilirsin.

yarasavunma

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2009
1
0
1
42
arakadaşlar bu kamera ile skype de görüntülü gürüşme yapılıyor mu? psp de

ENYALİUS

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2009
1
0
1
Ben Kullandım Arkadaş yani Halada Kullanmaya devam ediyorum kamera ışığın açısına yani geleşine ışığın düzeyine bağlı çekimi yani ışığı iyi alıyorsa 1.3 megapixllik kamera çıkıyor 3 magapixele ;)

hayalxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2009
1
0
1
38
evet kamera kullanıyorum

evet arkadasım soruna cv vereyım ben suan psp kullanıyorum ve de kamera da kullanıyorum kamera cözünürlügü 1.3 megapixsel ama diger 1.3 megapiksel kameralara nazaran cok daha net ve etkıleyıcı goruntu su var vıdeo cekımı mukemmel normal bır dıjıtal kamera gıbı vıdeo cekımı var vıdeo cekım formatı AVI bukadar bılgı yeter heralde

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
evet arkadasım soruna cv vereyım ben suan psp kullanıyorum ve de kamera da kullanıyorum kamera cözünürlügü 1.3 megapixsel ama diger 1.3 megapiksel kameralara nazaran cok daha net ve etkıleyıcı goruntu su var vıdeo cekımı mukemmel normal bır dıjıtal kamera gıbı vıdeo cekımı var vıdeo cekım formatı AVI bukadar bılgı yeter heralde
Çok teşekkürler. Siz böyle yorum yapmaya devam ederseniz, gidip bir tane alırım herhalde. Özellikle video çekimi ile ilgilendim.