PSP Kasa

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Athena tarafından oluşturulan PSP Kasa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,192 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Kasa
Konbuyu başlatan Athena
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Majestic

hakantcdd

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
5
0
1
34
60 tl zaten orjinal.ben daha yeni yaptırdım,80 tl verdim tuşlarla beraber.

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Ben de chrome'dan şeffafa kadar neredeyse her çeşidi var.Tuşlar dahil bir set 30 lira civarıdır ve son görüntü orjinalden farksız olur.Ön kapağın ve tuşların değişimi kolaydır fakat arka kapağı değiştirmeniz için bütün parçaları teker teker sökmeniz gerekir.Bu işlem tecrübeli birinin yarım saatini alır.Kendinize güvenmiyorsanız arka kapağı değiştirme işine hiç girmeyin PSP'ye zarar verirsiniz.

Şeffaf kapakları led lambalarla kombine edince ortaya güzel bir sonuç çıkıyor.Youtube'da videoları inceleyebilirsiniz.

Yukarıda bir yerde 80 lira falan okudum.Yarım saatlik işçilik için 50 lira alınmış.Abartmışlar.

süper1

Erişim Engelli
Ara 30, 2009
54
0
6
43
ben de degisme istiyorum suan gri syah yapacagım fakt beton fln yapıyormu götürsem direk degistirtsem yok dısadan al git degistir uzun is?

crackıng

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2010
21
0
1
31
istanbul da psp kapak satan neresi var...taktırmak sorun deil sadece parçaları bulmak önemli benim için he bu arada psp umd kapak ta lazım :D abim takar elektronik teknısyeni ama tuslar la birlikte olmalı açma tusu normal tuslar felan nerde blcm elden almak istiom :D ???

crackıng

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2010
21
0
1
31
Bilmiom arkadaşım ama kapak satan yer var mı??khalkedonu ara sor en sağlıklısı :D :D ne dersem yalan olr :D

Bump:
Ben de chrome'dan şeffafa kadar neredeyse her çeşidi var.Tuşlar dahil bir set 30 lira civarıdır ve son görüntü orjinalden farksız olur.Ön kapağın ve tuşların değişimi kolaydır fakat arka kapağı değiştirmeniz için bütün parçaları teker teker sökmeniz gerekir.Bu işlem tecrübeli birinin yarım saatini alır.Kendinize güvenmiyorsanız arka kapağı değiştirme işine hiç girmeyin PSP'ye zarar verirsiniz.

Şeffaf kapakları led lambalarla kombine edince ortaya güzel bir sonuç çıkıyor.Youtube'da videoları inceleyebilirsiniz.

Yukarıda bir yerde 80 lira falan okudum.Yarım saatlik işçilik için 50 lira alınmış.Abartmışlar.

Abi şeffaftan başka var mı siyah felan ama tuşlarda olacak yan tuşlar felan umd kapak ta lazım he bide abi benim psp 1005 yanda kı grı yerlerin deişimi ümkünmüdür acaba :D

süper1

Erişim Engelli
Ara 30, 2009
54
0
6
43
istanbul da psp kapak satan neresi var...taktırmak sorun deil sadece parçaları bulmak önemli benim için he bu arada psp umd kapak ta lazım :D abim takar elektronik teknısyeni ama tuslar la birlikte olmalı açma tusu normal tuslar felan nerde blcm elden almak istiom :D ???
dostum sahibinden.com dan bak 55 lira siyah 2004 full kasa. ben alıcam ama nerde taktırıcam benim peroblemde o :)