Psp Mavi Ekran

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde mstk2121 tarafından oluşturulan Psp Mavi Ekran başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,180 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp Mavi Ekran
Konbuyu başlatan mstk2121
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berkayaydin

Doctor Who

Erişim Engelli
Mar 23, 2011
41
0
6
46
Bunu deneyin:

Öncelikle PSP'nizi kapatma tuşunu 10 saniye kadar yukarıda tutarak cihazın tamamen kapanmasını sağlayın.
(Üçgen+Kare+Start+Select) botonlarına aynı anda basılı tutarak PSP'yi açın
Elinizi açma tuşu dahil hiçbir butondan çekmeyin. Ta ki açılış logosunu görene kadar.
Açılış logosunu gördüğünüz anda elinizi bütün butonlardan çekin.
Açılış logosunun gelmesi uzun sürebilir ama siz ekran gelene kadar bekleyin.

Düzelmiş olacaktır.

mstk2121

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
15
0
1
35
walla kardeş bi senin dediklerin oldu bişeyler oldu psp ye mavi ekran gitti bu sefer beyaz ekran oldu ama

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
dostum bu tuşlara birdaha bas düzelebilir: (Üçgen+Kare+Start+Select)

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
41
Bu mavi ekran sorunu malesef bende de oluyor bi defalık bişey de değiL, bi kaç gün arayla tekrar ediyor memory formatta atsam , versiyonda yükseltsem yine ayni malesef. Tavsiyem bi yarım saat hiç bi işlem yapmadan memorysiz psp yi kapalı olarak bekletip bir daha denemen bende bu işe yarıyordu umarım sorunun çözülür.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
PSP'n yarı brick olmuş ! Korkma düzelteceğiz :) Bu olan şey başıma defalarca geldi dediklerimi uygularsan sorun çözülecek.

PSP yi komple kapat

Daha sonra üçgen kare start select (Bu tuşların hepsine aynı anda basılı tut) ve PSP nin power tuşunu yukarı kaldır bırak (ama elini tuşlardan çekme power tuşu hariç) 5-10 sn içinde psp yeniden başlayacak ve sorun düzelmiş olacak.

Şunuda belirletelim bu sorun genellikle Downgrade sonrası olur PRO-CFW lerinin bu sorunla bir ilgisi yoktur.

mstk2121

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
15
0
1
35
walla kardeş yaptim şuan mavi ekran vardi ya o gitti beyaz oldu ayni durum dediğiniz gibi yapiyorum değişen bişey yok versiyon düşürme felanda yapmadim sadece kirmak istedim yasco nun konusu vardi yapayim dedim harfiyen uyguladim böle oldu

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Çok ilginç olmaması lazım birde bu dediğimiz işlemleri hafıza kartını çıkartıp yaparmısınız ?