PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde excalibor35 tarafından oluşturulan PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,502 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu
Konbuyu başlatan excalibor35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan excalibor35

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Yani temayı nerden indirdiğimi hatırlamıyorum.Ama Youtube'da Cafe temayı yükleme ile ilgili videolar izlemiştim onları izleyerek yaptım.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Yani temayı nerden indirdiğimi hatırlamıyorum.Ama Youtube'da Cafe temayı yükleme ile ilgili videolar izlemiştim onları izleyerek yaptım.
Eğer tema eski usul Flash0:/resources içine atılanlardansa ve sizde GO üzerinde bilinçsizce Flash0'a müdahale ettiyseniz cihazınız brick olmuştur. Recovery menuden ms0:/RECOVERY içine güncelleme EBOOT'unu atıp başlatarak cihazınızı kurtarabilirsiniz.

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
şu ms0 ne?ayrıca sizin verdiğiniz updatei attım.recovery menüden run psp/ game/recovery/eboot.pbp dedim ebootu açmıyo.yani bu ebootu recoverye atam ama recovery menüden almayıp direk pspnin açılmasını mı bekleyim

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
şu ms0 ne?ayrıca sizin verdiğiniz updatei attım.recovery menüden run psp/ game/recovery/eboot.pbp dedim ebootu açmıyo.yani bu ebootu recoverye atam ama recovery menüden almayıp direk pspnin açılmasını mı bekleyim
EBOOT'u doğru dizine attığınızdan eminmisiniz ? ms0:/ Normal PSP lerde hafı kartının ana dizinidir. Go'da bu dizin ef0:/ dır. O dizin içine update eboot'u değilde başka bir eboot atıp çalıştırmayı deneyin bakalım çalışacak mı ?

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Şey vardı yaa.Pspident.Senin versiyon bilgilerinin fotoğrafını çekiyor.onun ebootu çalıştı.Ama ps1 oyunu ebootu atmıştım o çalışmadı.oyun ps1den pspyi çevrilmiş eboot olarak

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Şey vardı yaa.Pspident.Senin versiyon bilgilerinin fotoğrafını çekiyor.onun ebootu çalıştı.Ama ps1 oyunu ebootu atmıştım o çalışmadı.oyun ps1den pspyi çevrilmiş eboot olarak
PS1 eboot'u çalışmaz zaten POPS'a ihtiyaç duyar PSPident çalışıyorsa tamamdır. İlerleyen saatlerde yapa bilirsem sizin için bir dosya hazırlayacağım online olmaya çalışın.