PSP PSP OYUNLARI Alfabetik Listesi.../LIST of GAMES (Detaylı Liste)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan PSP OYUNLARI Alfabetik Listesi...\/LIST of GAMES (Detaylı Liste) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 215,226 kez görüntülenmiş, 148 yorum ve 46 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı PSP OYUNLARI Alfabetik Listesi...\/LIST of GAMES (Detaylı Liste)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bawer-30

melliandark

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 24, 2012
1
0
1
40
emegine ellerine saglık hako belkıde butun psp oyunlarını ındırmısımdır tek tek yazamasamda hepsı ıcın cok cok tesekkur ederım saygı sonsuz üstad

FFAAtih04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2012
14
0
1
valla sen olmasan bilgisiyarcılara kalcaktık
:band2:

Bump: bazı oyunlarda sıkıntı olsada çok güzel
:tmzyn:

Bump: bazı oyunları bulamadım ilgilenirsiniz diye deim ama genede çok güzel

Bump: hako abi bu stede psp oyun yamaları varmı

gtd1903

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2012
3
0
1
52
Selam Hako eline emeğine sağlık 40 yaşındayım ve benim 5 ve 7 yaşlarındaki 2 veletin her gün psp'den oyunlar silindi baba yeni oyun alalım demesinden kurtuldum. :) Ama bir sorum var cehaletime ver bazı oyunlar 3 yada 2 part oyunu indirebilmek hepsini beraber dowload mu etmeliyim ? tekrar teşekkürler !

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,184
16,685
113
Çcukların gözlerinden öperim ben de benim ufaklık için bu işlere bulaşmıştım :D ...Evet, mesela 3 partlı bir oyunun 3 partını da indirip masaüstüne alacaksın sonra part1 e sağ tıklayıp klasöre çıkart diyeceksin... Şifre soracak, hako yazacaksın, tüm partlar açılacak ve bir klasörün içinde uzantısı .ISO olan oyunun dosyasını bulacaksın onu tek başına psp deki ISO klasörüne atıp oynayacaksın...Artık senmi oynarsın çocuklarmı oynar onu bilemem :D

gtd1903

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2012
3
0
1
52
Hako kardeşim hepsini indirdikten sonra klasöre çıkarma işlemini sadece part1'e yapmak yeterlimi yoksa hepsine ayrı ayrı şifre girip çıkarmammı gerekiyor?
Allah senden razı olsun :))

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,184
16,685
113
Sadece part1 için yapacaksın... Onu aç dersen tüm partlar açılır...Allah hepimizden razı olsun...

Kenanq7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2012
13
0
1
Psp'mdeki sorun çözülğnce burayı sıkça ziyaret edeceğim :)