PSP Oyunları Görmüyor Görsede Açmıyor!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde esmerlady** tarafından oluşturulan PSP Oyunları Görmüyor Görsede Açmıyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,785 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP Oyunları Görmüyor Görsede Açmıyor!
Konbuyu başlatan esmerlady**
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cemristan

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Yanlış anlama bizi ben bu mesajı biraz sitemkar hissettim. Biz burada yardım için iin varız dostluk için varız. Eminim sende en kısa zamanda sitemizin bu tür sıcak kanlı yaklaşımlarına alışacaksın. Eğer ortada ciddi bir problem var ise hepimiz ciddi oluruz arkadaşlar benim yorumlarıma ve senin o doğal olarak yazım şekline doğal bir şekilde cevap vermek istemişler. Yoksa seni kırma rencide edici ve rahatsız edici bir olay olması söz konusu olamaz yada senin youmlarınla falanla filanla dalga geçme eğlenme olayıda olamaz. Eğer o şekilde davranan bir üyemiz olursa şayet sizde şikayetçi olursanız her kim olursa olsun önce uyarılır daha sonra geçici olarak siteden uzaklaştırılır eğer devam ederse süresiz olarak sitemize veda eder :) O yüzden içini ferah tut bizler hakkında sakın ola kafanda olumsuz bir ön yargı oluşmasın.

esmerlady**

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2011
43
1
8
Yok öyle bisey sitemkar değilim olsam bunu açık bir sekilde dile getirirdim, açık sözlüyumdur.

Bump: sonunda başardım nasıl başardım bilmiyorum ama sonunda açabildim oyunu pspde hakodan indirdiğim bi oyunu açtı psp ve oynuyorum şuan herkese teşekkür ediyorum ya

CrAzYaTiOn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2012
6
0
1
Zamanında bendede olmuştu.arkadaşın dediği şekilde yap.olması lazım.

berkaysever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 5, 2013
2
0
1
admin

EN KOLAY YOL PSPYİ BİLGİSAYARA BAĞLAYIN BAĞLANDIĞI ZAMAN ''TARA VE DÜZELT'' YAZISI ÇIKAR TARAYIN VE DÜZELTİN OYUNLARI GÖRÜR.:eylem: