PSP Şeffaf Koruma Kabı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Kolera tarafından oluşturulan PSP Şeffaf Koruma Kabı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,991 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Şeffaf Koruma Kabı
Konbuyu başlatan Kolera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PureMix

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
en kısa zamanda geinc etürkiyeye alacağm inşallh bi akslik çıkmazsa:)burda dolaşmadığm tükkan kalmadı yok yinede yok:)

cagatay27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2008
222
1
18
ya ben slime slikon aldım çok iğrenç almamanızı tavsıye ederım heralde bu daha guzel bunu alın

berkankncss

Erişim Engelli
Haz 12, 2009
14
0
1
bence en güzeli psp nin önüne ekran koruyucu jelatin ve psp kılıf ikisini alsanız bence böyle daha güzel

RVN17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2009
1
0
1
bende slim var ve kullanıyorum 15 ytl ye almıştım tuşlar hariç tüm psp yi kaplıyor.Ekran bölümünde kapak var istersem açıyorum böylece oynarken ekran kaliteside düşmüyor.oynayışıda rahatsız edici değil almanızı öneririm işe yarar bir parça...

Bur@ck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 24, 2009
29
0
1
bu sadece psp nin ön tarafını korumak için bir şeffaf koruma kabı. fat psp ler için gibi görünüyor. zaten vidalar ile tutturulduğunu göreceksiniz. türkiye de olduğunu pek zannetmiyorum. ama tüm psp yi kaplayanlardan slim için olanı beton da var. fat için olanını gitti gidiyor da görmüştüm.

mrt10

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2008
1
0
1
bende war :D Fat PSP için bigün Takmadım kardeşim düşürdü PSP`yi Çizildi :D

Bayto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2009
19
0
1
Bende psp slim ben Bursa'da bu kabi nerden bulabilirim ve ne kadardir? Paylasim icin saol