PSP Şeffaf Koruma Kabı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Kolera tarafından oluşturulan PSP Şeffaf Koruma Kabı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,980 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Şeffaf Koruma Kabı
Konbuyu başlatan Kolera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PureMix

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Sizde benim gibi analog tutkunuysanız,bu kabı tavsiye etmem.Analogu rahatça oynatmak çok zor..

hasantezel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2009
43
0
6
33
bende 3000 için aldım gayet güzel doğubankdan oldım 15 liraya

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
Ben kullanıyorum bundan ve kesinlikle tavsiye ederim.Bu koruma kabı sert plastiktir ve sağlamdır bayağı. Ama diğer silikon olanlar yazın sıkıntı yaratabilir vıcık vıcık :D

Athena

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2009
83
1
8
bende 2. şeffaf koruma kabımı internetten sipariş ettim:D ekranda bir leke vardı çıkmıyordu bende aldım bulaşık süngerini elime ovdum ovdum sonuç çok vahim :( leke çıkmış ama koruma kabını heryeri çizikler içindeydi çizikler yüzünden pspye takınca ekran bembeyaz gözüküyor yani sakın bulaşık süngeri ile ovmayın :D

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
yav bende de aynısı var ama bunu nasıl açıyoz ? :D:D:D

samso_Design

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2008
53
0
6
almak isteyen arkadaşlar khalkedondan alabilirler. 10 lira. piyasa değerinin altında gibi:)

ben kullanıyorum psp 3000de takılı değilken daha rahat ama takılıyken de pek bi etki etmiyo analoga da tuşlara erişim çok rahat. darbelere çizilmelere karşı son derece güzel bi alet. ,

şiddetle tavsiye edilir:)

ali_ihsan21

Erişim Engelli
Eyl 8, 2009
31
0
6
47
2005te almıştım berbat birşey, istediğiniz kadar temiz kullanın tuşlarla kapağın birleştiği yerlere kir birikiyor. LCD ile kapak arasına biriken toz da cabası.