PSP Şeffaf Koruma Kabı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Kolera tarafından oluşturulan PSP Şeffaf Koruma Kabı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,002 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Şeffaf Koruma Kabı
Konbuyu başlatan Kolera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PureMix

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
b kristal kasadır yani mika tarzı bir malzemeden yapılmıştır psp için bence en güzel koruma kaplarından birisi...

buğüne kadar yüzkerce sattım ve hiç bir müşterimden de şikayet gelmedi bu kap için...

slim psp lerde kullandığımız zaman ele daha rahat oturuyo ve çizilmesine kırılmasına karşı çok sağlam...

​
teşekkürler yasco:)içimdeki tüm kurtları öldürdün:)

david15

Erişim Engelli
Kas 26, 2008
89
0
6
29
b kristal kasadır yani mika tarzı bir malzemeden yapılmıştır psp için bence en güzel koruma kaplarından birisi...

buğüne kadar yüzkerce sattım ve hiç bir müşterimden de şikayet gelmedi bu kap için...

slim psp lerde kullandığımız zaman ele daha rahat oturuyo ve çizilmesine kırılmasına karşı çok sağlam...

​
yasin abi kıristal kap ne kadar isatnbulda bilgin var mı

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
valla benim psp 5 gün önce 4metre uçtuklansonra sehpaya çarpıp sektikten sonra ekranının üstüne düştü ve sadece pil kapagı çıktı ekranda tek çizik ölü piksel yok o güden itibaren artık böyle şeylere ihtiyacım oldugumu düşünmüyorum forza piano black:e::e::e:

Alper Türk

Film Hastası
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
287
0
16
valla benim psp 5 gün önce 4metre uçtuklansonra sehpaya çarpıp sektikten sonra ekranının üstüne düştü ve sadece pil kapagı çıktı ekranda tek çizik ölü piksel yok o güden itibaren artık böyle şeylere ihtiyacım oldugumu düşünmüyorum forza piano black:e::e::e:
muhaha senin psp kendi çapında 3.dünya savaşına girmiş scavus:b:

windsurfer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2009
1
0
1
peki internetten sipariş edebiliyormuyuz ve fiyatı aşa yukarı ne kadar??

Kolera

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2009
90
0
6
Fiyat 15 TL civarı. ( Ben bu kadara aldım en azından.:D)