PSP Slim için Orijinal 2200mAH batarya

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde artiery tarafından oluşturulan PSP Slim için Orijinal 2200mAH batarya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,637 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Slim için Orijinal 2200mAH batarya
Konbuyu başlatan artiery
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alones

artiery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
10
0
1
42
bakıcam şimdi sağol ilgin için ...

arkadaşlar birde play-asia diye bir site buldum ordan alışveriş yapabilir miyim acaba fikriniz var mı .....

Psychopath Bird

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 30, 2008
29
0
1
senin kalın dediğin batarya fat için olmasın sakın? çünkü slimin en önemli özelliği fat gibi arkasındaki çıkıntılarının olmaması. ama batarya kalınsa ve kapakla satılıyorsa, e yuvada büyüyemeyeceğine göre kapak büyüyor. e ozaman ne azlamı kaldı slimin? bence yanılıyorsun. kalın dediğin batarya fat için bence. ben media marktta gördüm 2200 mah ve evet kalındı ama üzerinde slim veya 2000 vs. yazmıyordu. yani büyük ihtimalle fat içindi ve kapak filanda yoktu.

artiery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
10
0
1
42
merhaba

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu adrese bakarsan dediğim pilin slim için olduğunu göreceksin bir türlü bulamadım bu pili buralarda sanırım satılmıyor umudu kestim onun için ondan play-asia dan alayım mı diye soruyorum acaba güvenilir mi birşey almış olan var mı bu siteden sorunsuz geliyo mu diye.....

riffy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2008
2
0
1
41
merhaba

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu adrese bakarsan dediğim pilin slim için olduğunu göreceksin bir türlü bulamadım bu pili buralarda sanırım satılmıyor umudu kestim onun için ondan play-asia dan alayım mı diye soruyorum acaba güvenilir mi birşey almış olan var mı bu siteden sorunsuz geliyo mu diye.....
bende burdan bişeyler almak istiorum ama aldın mı acaba sipariş ettin mi ürünü?

seni bekleyip senden sonra almak istiyorum :D

Emriko

Erişim Engelli
Haz 7, 2008
78
0
6
valla bende fattan slime geçtikten sonra batarya ömrü azaldı biraz fatta 6 saat falan giderken slimde 4.30 saat gidiyo batarya ama batarya ömrü azalsa bile bu batarya kapağını slime takarak simetrisini bozmam çok şekilsiz bişey olur bunu slime takınca hiç gerek yok şarj biraz daha erken biter ama en azından tipi düzgün kalır aletin :)

artiery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
10
0
1
42
benimde derdim o zaten arkadaşlar fat gibi uzun soluklu kullanabilmek slim chiazı sipariş vericem bugün çünkü bizim memlekette yok bu pil sorun oluyo mu olmuyo mu diye cevap yazıcam bakalım bi riske giricem artık ve bayaa artacağına inanıyorum pil ömrümün neredeyse 2 katı çünkü hemde orjinal bakalım hade hayırlısı ....

McOrco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2008
11
0
1
bende bu kapaktan var fat pıllerı slımde kullanmaya yarıyor cıhazın sımetrısınıde kesınlıkle bozmuyor onerırım kullanmak ısteyenlere

riffy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2008
2
0
1
41
benimde derdim o zaten arkadaşlar fat gibi uzun soluklu kullanabilmek slim chiazı sipariş vericem bugün çünkü bizim memlekette yok bu pil sorun oluyo mu olmuyo mu diye cevap yazıcam bakalım bi riske giricem artık ve bayaa artacağına inanıyorum pil ömrümün neredeyse 2 katı çünkü hemde orjinal bakalım hade hayırlısı ....
msjlarını itinayla kontrol edicem dostum :49::49:

okey alırsam senden bende sipariş etmek istiyorum ;)

usonay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
128
0
16
MAX 2680 MAH pil nasıldır? kaç saat fark ediyor?

artiery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2009
10
0
1
42
arkadaşım yan sanayi pile hiç bulaşma isterse 10000 mah olsun yan sanayiler çok fazla gitmiyor hem şarj süresi olarak hemde ömür olarak fazla gitmiyor...