PSP Slim ıçin Piyasadaki Bütün Kablolar ve Ayrıntılar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP Slim ıçin Piyasadaki Bütün Kablolar ve Ayrıntılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,436 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Slim ıçin Piyasadaki Bütün Kablolar ve Ayrıntılar
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan escobar53

sonayorkun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
290
12
18
Siteye Git
keşke hd tv olsaydı :) malesef yok o yuzden monütörüme bağlamak zorundayım elinde vga boxı olan var mı?

RmXSTaR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
83
0
6
33
Siteye Git
FuSa pluginiyle tüplü tv'lerdede oyun oynanabildiğini farketmiştim. en azından benim gördüğüm bu :)

smack14

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2009
1
0
1
46
plazma tv lere bağlamak için hangi kablo yu tavsiye edersiniz bide ^^^görüntü kalitesi hakkında b ilgi verirseniz sevinirimmm

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Evet çalışıyor ama ntsc yoksa o tv de siyah beyaz gösteriyor maalesef.

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Herkes çatır çatır oynuyor da ntsc sistemli olmayan tv lerde çatır çatır oynayamazsınız. Çunku siyah beyaz oluyor görüntü.

omergh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2009
54
0
6
44
ben component av aldım menu tam ekran vido tam ekran ama oyunda tam ekran cıkmıyo lcd 46" lcdnın ayarlarıyla oynayıp 112 ekranda asagı yukarı 82 ekran kadar buyutebiliyorum goruntu bukadarmı oluyo yoksa biyerde bi problemmi war? :a014(1):

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
Normal USB kablosu ve remote joy ile pc mizde oyun oynayabiliyoruz iori yagami bence onu da rehbere eklemelisin...