PSP Slim PAL TV'de nasıl kullanılır.(Nasıl Renkli Gösterir)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP Slim PAL TV'de nasıl kullanılır.(Nasıl Renkli Gösterir) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,684 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Slim PAL TV'de nasıl kullanılır.(Nasıl Renkli Gösterir)
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhut

wampire06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2008
60
0
6
Bu ürünün PS1 için olanını yaklaşık 10 sene önce almıştım PSP dede aynı sonucu aldım ozaman 10 tl vermiştim şimdi belki daha ucuzdur alacak kişilere duyrulur.25$ vermek yerine bence bu daha mantıklı

Göründüğü üzere normal av girişlerine psp den gelen kabloları aynı renk teki girişlere takıyorsunuz kalan tek çıkışada rf kablosunu taktınızmı size sadece eski atari günlerindeki gibi kanalı aramak kalıyor.

Athena

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2009
83
1
8
ben 3 uçlu bir av kablosu ile pspyi tüplü tv ye bağladım renkli gösterdi ama oyunları açmadı hata veriyor oyunları açsa renkli şekilde oynayacağım

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
Bump:
Bu ürünün PS1 için olanını yaklaşık 10 sene önce almıştım PSP dede aynı sonucu aldım ozaman 10 tl vermiştim şimdi belki daha ucuzdur alacak kişilere duyrulur.25$ vermek yerine bence bu daha mantıklı

Göründüğü üzere normal av girişlerine psp den gelen kabloları aynı renk teki girişlere takıyorsunuz kalan tek çıkışada rf kablosunu taktınızmı size sadece eski atari günlerindeki gibi kanalı aramak kalıyor.
bende öyle yaptım ama bende görüntü hep siyah hiç gelmio nasıl ayarlıcam onu ama benminki PAL/B olurmu onda ????

psikoalper

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
45
0
6
valla bende psp 3000 var 3 uçlu komposit kablo aldım.Taş gibi renkli görüntü var ayrıca oyunları da oynayabiliyorum hiç bir problem çıkarmıyor.Tabi tüplü tv den ne kadar kalite alınabilirse orası ayrı bir mesele.Bir de oyunlar küçük ekran da oynanıyor.

joe_wayis

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2010
4
0
1
pspden bi ayarı yokmu bunun illa paramı bayılıcaz slim aldım zamanında sıfır 500tl aparatları oldu bana 1000tl anlamadım psp daha ucuz kaldı :D

yhut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2011
30
1
8
oyunlarda ekran küçük gözüküyor. çözümünü biliyor musunuz?