PSP Umd Okumuyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde uuumuuut tarafından oluşturulan PSP Umd Okumuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,430 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP Umd Okumuyor
Konbuyu başlatan uuumuuut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R34P3R

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Psp ye çip takılmazkı ?

İkincisi çip dedıgın versıyon olur.Versıyonun kırık olması ıcın umd okumasına gerek yoktur
Dostum eskiden PSP lerin batarya bölümüne çip takılıp oyun oynanırdı. Bir resimde görmüştüm sonra CFW çıkınca Cip işi bitti. Ben böyle biliyorum.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Lensi gördüğün yerin zeminine bak. Bir dikdörtgen değilmi? İşte onun ortasında lens var. Biraz daha altına doğru aslında. O lens boya göre değilde, ene göre azıcık kaymışsa, ortasından dokunarak değil. Yanından çok küçük dokunarak tam yerine oturttur. Kaydığın anlarsan eğer. Ve bak kenarlarından. Ortasından değil. Fazla dokunmadan.

Simos805

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2013
1
0
1
30
psp

lens dediğin lazer okuyucu yani psp güvenlik ve destekte pickup olarak geçiyor orayı açmak için ilk işin umd kapağını çıkar sonra psp ni aç ekranın altında sarı bir yaprak kablo var onu çıkar o lensin kablosu sonra bi tane daha motorun kablosu olacak onu çıkar sonra ise 4 tane vida var onları aç hani umd door un içinde açtıktan sonra çıkar orayı eğer garantisi varsa sakın açma biter çünkü sakııın açma garantisi yoksa dediğimi yap ve o hassas bölümü tamirciye götür :wink2:

********-- Post added at 18:11 ********-- Previous post was at 18:09 ********--

Lensi gördüğün yerin zeminine bak. Bir dikdörtgen değilmi? İşte onun ortasında lens var. Biraz daha altına doğru aslında. O lens boya göre değilde, ene göre azıcık kaymışsa, ortasından dokunarak değil. Yanından çok küçük dokunarak tam yerine oturttur. Kaydığın anlarsan eğer. Ve bak kenarlarından. Ortasından değil. Fazla dokunmadan.
zaten motorun yanında

R34P3R

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2013
6
0
1
28
Kardes slim psp de yok sanırım da seninki fat ise lazere dikkat et kör eder falan biyerde okumustum :wacko3: