Psp yaşanan tüm arızalar ve brickler

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde mmorgara tarafından oluşturulan Psp yaşanan tüm arızalar ve brickler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,171 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp yaşanan tüm arızalar ve brickler
Konbuyu başlatan mmorgara
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan c0akley

Yusuf1907

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2022
2
0
1
Psp açılmıyor yeşil ışık yanıyor ama ekran gelmiyor şardan çekince isikda kesiliyor lütfen bı yardım eder misiniz 🙏

Badin

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2024
1
0
1
Psp mühendisi diyebilirim kendime yalan olmaz bu zamana kadar 100 e yakın psp cihazım oldu satış için değil koleksiyonum için tüm cihazlar hakkında herşeyi bana sorabilirsiniz arızalar yazılım ne varsa seve seve yardımcı olurum. Teşekkürler Dostlar.

Psp 3000 model brick'i bile kaldırabiliyorum. Bir psp Anakartına bga yaparak işlemcisini bile tamir edebiliyorum. Hatalar arızalar ve diğerleri.
Merhaba elimde bir PSP 3000 mavi olandan var kendisi bricklendi ekran simsiyah yardımcı olabilir misiniz hiçbir şekilde açamıyorum

bjk onur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 18, 2009
51
15
8
33
Siteye Git
Psp'im(PSP 1001 Modeli) brick oldu açılmıyor ve batarya da bulamıyorum
Sorunu çözebilecek bir yer var mıdır

UtkuG

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2024
1
0
1
psp e1004 (street model galiba) modeli kırmaya çalışırken ekran gitti açmaya çalıştığımda yeşil ışık 3-5sny yanıp sönüyor ne yapabilirim

Son düzenleme:

Egesmz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2025
1
0
1
Psp mühendisi diyebilirim kendime yalan olmaz bu zamana kadar 100 e yakın psp cihazım oldu satış için değil koleksiyonum için tüm cihazlar hakkında herşeyi bana sorabilirsiniz arızalar yazılım ne varsa seve seve yardımcı olurum. Teşekkürler Dostlar.

Psp 3000 model brick'i bile kaldırabiliyorum. Bir psp Anakartına bga yaparak işlemcisini bile tamir edebiliyorum. Hatalar arızalar ve diğerleri.
Merhabalar benim psp 3004 slim/lite brick oldu yeşil ışık yanıyor sonrasında sönüyor tüm kombinasyonları denedim fakat işe yaramadı yardımcı olur musunuz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba elimde bir PSP 3000 mavi olandan var kendisi bricklendi ekran simsiyah yardımcı olabilir misiniz hiçbir şekilde açamıyorum
Merhaba çözebildin mi

c0akley

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2026
1
0
1
hocam merhaba benim elimde bir psp e1004 street modeli var ben bunu ikinci el olarak aldim ve psp 3000 serisi konsolumu sarj ettigim usb uzerinden baglanilan kabloyla sarj etmek istedim ama psp den bi tepki alamadim tamirciye verdigimde anakartta bi sorun oldugunu soyledi sarja takinca ne bi isik yaniyo ne bi bisey yapiyor