PSP1001 ile alakalı birkaç soru

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde b0r tarafından oluşturulan PSP1001 ile alakalı birkaç soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,373 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı PSP1001 ile alakalı birkaç soru
Konbuyu başlatan b0r
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan b0r

b0r

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2011
4
0
1
40
Uzun süredir kullanmadığım PSP'mi tekrar şarj ettim ve yeni oyunlar yüklemek istiyorum fakat gelişmelerden ve değişen şeylerden haberim yok uzun süredir takip etmediğim için. Zamanında psp'me firmware yükletmiştim ve içine oyunlar yüklü olarak duruyo şu anda yani hackli durumda hali hazırda fakat üzerine birsürü yeni firmware cıktıgına eminim. Merak ettiğim kısım ben bu eski psp1001 imle yeni cıkan oyunları oynayabilirmiyim ya da nezamana kadar olanları oynayabilirim ve hangi updateleri ve işlemleri yapmak gerekir ? Şimdiden teşekkürler

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
Kardeş öcelikle hangi versiyonu kullanıyorsun?Eğer 5.00 m33-6 dan aşağısı ise mutlaka versiyonunu yükseltmelisin.

b0r

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2011
4
0
1
40
ya valla şu anda psp yanımda olmadıgı için kesin bilgiyi akşam verebilirim size versiyonla ilgili ama şöyle söyliyeyim içindeki oyunlar fifa 09 madden 09 pes 09 falan ozamanlar yapmışım en son upgrade i yani =)

sinaziel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2011
36
13
8
Siteye Git
Benim psp de 1001 versiyon crackli ama eskiydi dante's infernoyu falan açmıyodu şunu yükledim canavar oldu makine
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
şimdiye kadar çıkan tüm oyunları çalıştırıyor

b0r

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2011
4
0
1
40
çok teşekkürler.. burada pandora yapabilen pspler içindir diyor benim pspmin buna uygun olup olmadıgını nasıl anlıyacagım acaba ?

carizmaali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
9
0
1
Senin pspin uygundur fat serilerinin tamamına pandora uygulanıyor.

b0r

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2011
4
0
1
40
malesef benimkini desteklemiyormuş

sorry this program does not support your FW(0x04000110) diyor

ne önerirsiniz ?