PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,596 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless]
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

skster1098

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2011
1
0
1
34
Kardeşm benim SCAN'dan sonra şöyle bir hata veriyor '' An internal error has occurred. (80410A0B) '' Nedir ne innesinidir bu nasıl çözebilirim sorunu?

rrzz44

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
52
0
6
Kardeşm benim SCAN'dan sonra şöyle bir hata veriyor '' An internal error has occurred. (80410A0B) '' Nedir ne innesinidir bu nasıl çözebilirim sorunu?
pspyi fabrika ayarlarına döndür hafıza kartına da format at tekrar dene olmazsa donanımsal bişi war

emrah0020

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
2
0
1
35
arkadaslarben giremedim bi türlü 1001 modeli var ne yaptıysam olmadı yeni aldım tam bilmiyorum da hata veriyor ne yapmalıyım :(

virus18

Erişim Engelli
Şub 5, 2009
80
0
6
Bir sorum olacak bağlantı ayarlarını yaptım internet bağlanıyor amaa site ismini giriyorum hiç bir sayfa açılmıyor
The connection to the server timed out hatasını alıyorum yardım edermisiniz

rrzz44

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
52
0
6
senin makinanla ilgili bişi olduğunu sanmıyorum ya bağlantın çok zayıf ya da bağlandığın noktaya çok fazla kişi bağlanmış başka bi modemde bağlanmayı dene

revedy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2011
20
1
3
37
A connection error has occured.
The access point was not detected

MErhabalar bende yukarda yazıdıgım hatayı veriyor bu hata ile ilgili bir bilgisi olan varmı ?

adsgokhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 23, 2011
2
0
1
39
arkadaşlar benim nete girme ile ilgili bir sorunum yok fakat nette türkçe karakterleri göremiyorum unicode falan denedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim