PSVita Oyun Takas Bölümü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVita Oyun Takas Bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,742 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSVita Oyun Takas Bölümü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

Stuntmaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
358
1
18
43
Benim elimdede Uncharted oyunu var kardeşlerim rayman veya ninja gaiden ve bu yeni çıkan unit ile takaslıktır bilginize elinde olan kardeşim varsa buyursun mesaj çeksin

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
842
27
28
46
japonya
psvita oyunlarinda bolge kodu ayrimi yok....bilginize.....
bu arada online oynamiyormusunuz>hemen sıkıldınız oyunlardan

psvitatürk

Erişim Engelli
Mar 13, 2012
5
0
1
Arkadaşlar devilx la sorunsuz takas oldu. Tuna abi ve Devilx (ismini bilmiyorum :D) abi gayet güler yüzlü insanlar. Gözünüzü açmadan gayet takas veya satın alabilirsiniz. Tuna abiyle çok güzel çok hoş sohbetimiz oldu. Böyle sevecen ve güler yüzlü esnaf ve insan az bulunur.

teknoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2012
2
0
1
Arkadaşlar elimde modnation promo var. Takas düşünen arkadaşlar pm atabilir.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
842
27
28
46
japonya
Abi Japonya'dan yazıyor ve büyük bir ihtimalle klavyesinde I harfi yok.Benim de başıma bir süre geldi Eniştemin Almanya'dan getirdiği Laptop yüzünden :D
hay cok yasa ya....japon klavye kullaniyorum, romanji olarak ingilizce karekterler var ...cogu zaman yazdiklarim farkli manalra geliyor .bazen ben bile yazdigimi tekrar okudugumda uzerine sigara yakasim geliyor :D

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Dostum i harfini büyük basarsan sorun çözülür,ingilizcede büyük i yoktur,I olarak çıkar.:party:

gurhan_35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2012
6
0
1
ps vitayla birlilte verilen mod nation ım var.takaslamak isteyen olursa izmirdeyim:)

edit: insan adlı arkadasla takası gercekleştirdik:)