PSVita Oyun Takas Bölümü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVita Oyun Takas Bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,742 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSVita Oyun Takas Bölümü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

gurhan_35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2012
6
0
1
bitirdigim uncharted ı fifa soccer, virtual tennis, dynasty warriors, unit 13 oyunlarından biri ile takalamak istiyorum :)

edit: fifa soccer ile takas yapılmıstır:)

striker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2008
13
0
1
Elimde UNİT 13 ve MODNATİON RACERS var.

UNİT 13 kutulu ve broşürlüdür.
MODNATİON RACERS ise Vita ile beraber verilmiştir,pvc kılıftadır.

Reality Fighters ve Fifa Soccer ile takas yapmak istiyorum.

Striker,

Kardeş özelden attığım mesaj ulaştı mı?
hocam msj ulaştı cvp yazdım detaylı olarak görüşürüz.

insan kardeşimden unit 13 alıp, fifa soccerı verdim takasımız sorunsuz gerçekleşti herkese iyi oyunlar

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
22
18
Arkadaslar elimde çok temiz Dungeon Hunter var, takas etmek isteyen var ise pm atsın lütfen.

allyjhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
31
3
8
44
Elimde promosyon Mod Nation Racers var onu takaslayabilirim düşünen ilgilenen varsa yine bana mesaj yoluyla ulaşabilir..

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,572
57,002
113
44
Siteye Git
Arkadaşlar elimde 0 yani trophly'li Ninja gaiden sigma plus var, takas olarak şu anlık aklımda herhangi bir oyun yok, satın almak isteyen olursa satıyorum bilginize, sahibinden.com da get ilanım da var.. İlgilenen özel mesaj atsın lütfen

Bir de promosyon Mod Nation Racers var onu takaslayabilirim düşünen ilgilenen varsa yine bana mesaj yoluyla ulaşabilir.
Bu bölümde satış yapmak yasaktır lütfen ilk mesajı dikkatlice okuyunuz

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Bu bölüm verimli oldu baya.Keşke Nintendo 3ds bölümden de takas yapabilsek ama ilgilenen yok.

Vita oyunlarında ilk takası Gürhan_35 ile 2. takasımı da Striker nickli arkadaşla yaptım.

alı54BJK

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2008
36
0
6
46
arkadaslar elimde kutulu rayman psvita oyunu var herangıbı bir oyunla istanbul ıcı elden takas yapmak istıyen mesaj atabılır
saygılar

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
yeri burası değil ama alınık modnation psvita oyunu arıyorum promosyon yada kutulu farketmez 30-40 tl verebilirim.