PSVita Oyun Takas Bölümü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVita Oyun Takas Bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,721 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSVita Oyun Takas Bölümü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Assassins creed liberation, resistance var arkadaşlar takaslik.
Elimde call Of Duty, fifa 13, most wanted, ninja gaiden, metal gear Solid hd, shinobido 2, mortal Kombat, Uncharted,unit13 var bunların haricinde tekliflere açığım :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Kardeşim PSN ID ım psvitaturk55 ekler misin :)

jetix1997

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
5
0
1
Elimde kutulu pal bölge Need for Speed Most Wanted var aynı ayarda bir Assassin's Creed Liberation ile takas yapmak istiyorum.

makarnacanavari

Erişim Engelli
Ağu 23, 2012
109
0
16
bende lıgtle planet ve mortal conbat var arkadaşları bekliyorum istanbul içi pazar günü boşum güzel bir takasa varım :)

Bump:
Elimde kutulu pal bölge Need for Speed Most Wanted var aynı ayarda bir Assassin's Creed Liberation ile takas yapmak istiyorum.
litle planet verbilirm most vantede hocam

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Elimde PAL 3DS için Super mario 3D Land var kutulu kitapçıklı,PSVITA oyunu olan Sİlent Hill ile takaslanır.

jakin33

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
138
20
18
40
Elimde Fifa Soccer var :) Yerim Mersin online kodu hiç kullanmadım

Elimdeki oyunlar : Assasins Creed, Uncharted, Wipeout, Reality Fighters, wipeout 2048, Call of Duty,Michael Jackson bu oyunların dışında

takasta Little Big planet yada Needfor Speed arıyorum