R2 (gaz tuşu sorunu)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde burakofly tarafından oluşturulan R2 (gaz tuşu sorunu) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,205 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı R2 (gaz tuşu sorunu)
Konbuyu başlatan burakofly
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ZSpeaR

burakofly

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
24
0
1
40
arkadaşlar tamir ettiğim kolların hemen hemen hepsinde (özellikle kasa değişenlerde)

blur, gta gibi oyunlarda r2 tuşuna bastığımda arabalar gitmiyor 50 km hızı geçmiyorlar bu sorunun bir çözümü vs varmıdır?

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
43
r2 düğmelerinin lastiğe baskı yapan kısmına 2 milim kalınlığında kağıt parçası kesip japon yapıştırıcısı ile yapıştır.ben genelde kartvizit kullanıyorum bu iş için kalınlıkları oldukça ideal.

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,378
157
83
yayı takamamışındır muhtemelen

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2013
176
34
28
42
lastikten kaynaklanıyor sorunun r2 deliği orjinalden daha küçük olduğu için tam basmıyor r2. silikon lastiklerde öyle bir sorun yaşamadım silikon kullanman gerekiyor veya arkadaşın dediği gibi ince bir kağıdı filmin altına yapıştıracaksın.

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
43
yayı takamamışındır muhtemelen
sorun yayla alkalı bir sorun değil.piyasada satılan yedek lastiklerin ölçüleri orijinali ile aynı ölçülerde olmuyor malesef.r2 ve l2 lastikleri en çok sorun yaşanan kısımlar.futbol oynarken böle bir sorununuz olmaz düğme basar.araba yarışlarında sorun yaşarsınız.lastiğin ölçüsü kasaya tam uymadığı için r2 düğmesine bastığınız zaman yeterince baskı yapmaz.arbalarda doğal olarak belirli bir sürat üzerine çıkmaz.burda bize düşen lastikle düğme arasındaki boşluğu doldurmak.piyasadaki bütün yedek lastiklerde bu sorun olmuyor sadece kalitesi düşük lastklerde oluyor.tarif ettiğim şekilde yaparsanız sorunun halolduğunu göreceksiniz.