Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,422 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,150
113
44
Siteye Git
ya ta88v3ler için kalıcı cfw umudu çıktı kimse denemiyor mctuna lütfen dene ta88v3ler kimsenin umrunda değilmi ya
Çözüm olmadığı için kimse denemiyor

Psp Go tam olarak kırılır ise v3 ve Psp 3000'lerin önü açılır ve o zaman kırılabilir diye ümit ediyorum

musluck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2008
5
0
1
38
kardeş bende kırılmış versiyon bi fat psp var.geçenlerde yeni 8gb bi hafıza kartı aldım bu karta herhangi bir işlem yapmadan direk oyun atıp oynayabilirmiyim?

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,966
26
48
Cote D'Ivoire
musluck kartı pspne tak psp üzerinden formatla. Böylelikle gerekli klasörleri psp oluşturacaktır. Sonra ISO klasörüne iso ve cso uzantılı dosyaları atabilirsin :D

santozza

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
9
0
1
23
ben de denedim sony pro duo 4gb (çakma) failed :(

Bump: format ms ve ve full format seçeneklerini işaretledim.
kartı çıkardım.
Inject IPL ye tıkladım.
g: sürücüsü için yeni disk yerleştirin vs..... yazdı.
kartı taktım enterledim.
241664 bytes(59 block) readed
Logical drive has more than a physical drive.
can not handle it.
mesajı geldi.
buradan anladığım daha küçükkapasiteli bir ms kart kullanmam gerek. 4 gb kartla olmuyor bu işlem.
Yanılıyor muyum????

Bump: deneme 2: Bu sefer full format ı kaldırdım ve kart takılıyken başlattım. En son satırda aşağıdaki hatayı verdi:
Check free reserved sector: to small reserved sectors.
burada sorum olacak acaba diyorum:
partition logic indirsem buradan ilk sektörü 250 kb ayarlayıp kartı formatlasam bu işi becerebilirmiyim????
denemekte yarar var....

santozza

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
9
0
1
23
işe yaradı. Ancak siyah ekran geliyor. Pandora menü bekle bekle açılmıyor. Kandırdık ama tam kandıramadık :)

Bump: mctuna verdiğin dosyayı karta tek klasör halinde mi atıyoruz rar dan çıktığı şekilde

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,150
113
44
Siteye Git
Rar'dan çıktığı şekilde atmalısın eğersiyah ekran kalıyor ise kartı yapamamışsındır :)

serhatulu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2009
1
0
1
arkadaşalar ben 16gb ta denedim failed demesine rağmen disk macig oldu.. ellerinize sağlık psp sayenizde hayata döndü :)

The Sopranos

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2008
2
0
1
41
slm arkadaşım benim sorum bu programla pil olmadan versiyon yüklemek mümkünmü.