Rambo The Videogame PS3-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Rambo The Videogame PS3-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,903 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 107 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Rambo The Videogame PS3-DUPLEX
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan engin20ngn

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
oyunu deneyen yokmu beyler ? yada oyunu açabilen ? ayrıca oyunu 3 defa instal yaparken yüzde 69ta kaldı oyun makineyi kapatıp açtıktan sonra bu oyunun verilerinide silemiyorum nasıl slicem acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok minnettar kalırım

Son düzenleme:

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,693
8,383
113
oyunu deneyen yokmu beyler ? yada oyunu açabilen ? ayrıca oyunu 3 defa instal yaparken yüzde 69ta kaldı oyun makineyi kapatıp açtıktan sonra bu oyunun verilerinide silemiyorum nasıl slicem acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok minnettar kalırım
kardeş oyun verilerini multimanda sonra dosya yönetiçisine gir sonra root gir dev_hdd0 ordan game gir oyunu ait veri kodunu bul ve sil
sonra ps3 normal menüden yardım çı verileri gir orda bozuk olan dosyası üzerine gel sil
silmese ps3 recevor moduna al ordan 4 secenek olan Rebuild database sec düzelir kardeş

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
Kardeş ben rapidgatörden indirdim sorun yok tekrar indir istersen

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
Kardeş ben rapidgatörden indirdim sorun yok tekrar indir istersen

benim indirdiğim oyunun içerisinde zip dosyası çıktı o zip dosyasınıda çıkarttım ve oyunun içerisinde 2 tane ısdır klasörü oluştu acaba sizdede böylemi oldu ?

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
benim indirdiğim oyunun içerisinde zip dosyası çıktı o zip dosyasınıda çıkarttım ve oyunun içerisinde 2 tane ısdır klasörü oluştu acaba sizdede böylemi oldu ?
Eksik inmiş heralde ttekrar indirmeyi dene zaten premium linkler hemen iner benim beklediğimden daha iyi olmuş oyun

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
kardeş oyun verilerini multimanda sonra dosya yönetiçisine gir sonra root gir dev_hdd0 ordan game gir oyunu ait veri kodunu bul ve sil
sonra ps3 normal menüden yardım çı verileri gir orda bozuk olan dosyası üzerine gel sil
silmese ps3 recevor moduna al ordan 4 secenek olan Rebuild database sec düzelir kardeş
kardeş 3 tane boş klasör kaldı onları dosya yöneticisinin üzerine gelip sil yapıyorum fakat silmiyor :disturbed:

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
Eksik inmiş heralde ttekrar indirmeyi dene zaten premium linkler hemen iner benim beklediğimden daha iyi olmuş oyun

kardeş oyunu yeniden indirdim fakat yine içerisinde usdır zip diye dosya çıktı sen bu dosyası birleştirdikten sonra oyunun neresine attın acaba yardımcı olabilirmisin?

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
pes etttim arkadaş bu oyunla uğraşılmaz 2 defa indirdim yine çalışmıyor siliyorum bu oyunu

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
kardeş oyunu yeniden indirdim fakat yine içerisinde usdır zip diye dosya çıktı sen bu dosyası birleştirdikten sonra oyunun neresine attın acaba yardımcı olabilirmisin?
Abi usdır zip in içinden çıkanları USRDIR klasörüne atıp deneyebilirmisin? Hemen öyle pes etmek yok:)Bende çekmeye başladım:)