PS4 Türkçe YAMA RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama Çalışmaları kategorisinde Antiseptiq tarafından oluşturulan RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,545 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama Çalışmaları
Konu Başlığı RED DEAD REDEMPTİON 2 PS4 TÜRKÇE YAMA HAZIRLANIYOR
Konbuyu başlatan Antiseptiq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alf54

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2022
269
77
28
Sana söz hocam.
Tr yama çıksın
Hazır Pkg değilde on islem yapılacak şekilde olursa, Pkg ye çevirip flaşla kargo yapacam sana.
Kargo ücreti senden ama
:D:D : D
Allah razi olsun kardesim yas 48 olunca pcden fazla anlamiyorum tanidigim kişilerde yapamiyor...
Yardimci olurum demen bile hosuma gitti allah razı olsun.... olmeden tek istegim rdr2 tr yama olarak oynayabilmek... diger turlu dosya cikarsa oyun benim pcye baglanip bana yardimci olursan gerçekten cook sevinirim... istersen tel. Nomu yazayım ustat... sana iletisim kurariz... tabi senin icin bir sakincasi olmassa

askerasker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2010
56
28
18
75

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
165
154
43
Diğer siteyi niye bu kadar çok kötülüyorlar anlamıyorum adam bir emek ortaya koyuyor ve onun karşılığını almak istiyor. Kimse bir işi karşılık beklemeden yapmaz. Bende maddi sıkıntılardan dolayı o sitenin destekçi üyesi değilim ama yaptığı işi de destekliyorum. Eminim zor durumda olmasa böyle birsey yapmazdi. Bu işi gönüllü olarak yapanların çoğu işi öğrenmek ve tanınmak için yapar ve bu sonsuza kadar sürmez illaki bir yerden sonra hayat koşulları baskın gelir sonra ya yaptığı işi ücretli yapar ya da işi bırakır. Çünkü yama veya çeviri işleri kolay değil. Bağış sistemi bizim gibi ülkelerde işe yaramaz. Oyunu paylaşanlar yabancı kişiler onlar bağış ile bir şekilde idare ediyorlar. Ama çeviri ve yama yapan kişilerin çoğu bir ücret talep ediyor, etmeyenlerde dediğim gibi işi öğrenmek veya tanınmak için yapıyor. Diğer sitede ki arkadaşı PS3 zamanından beri tanıyorum kendisi o zamandan beridir yama işi ile uğraşıyor ve yanlış hatırlamıyorsam yaptığı yamaları ücretsiz olarak yayınlıyordu. Son 2-3 senedir kendine ait bir site açmış tabi ki bu sitenin belli masrafları var ayrıca hayatını idare ettirebilmesi de gerekiyor. Bu yüzden yaptığı yamaları sitesinde abonelik sistemine koymuş. Tabi ki bu en doğal hakkı sonuçta bir emek ortaya koymuş, çeviri yapan kişilerden izin alarak yapıyorsa ben bir sorun görmüyorum. Abonelik ücretlerini fazla ya da ücret istemesini saçma bulabilirsiniz onun için de sitesine üye olmazsınız ücretsiz olarak paylaşan yerlerden indirirsiniz. O arkadaş da fazla destek olmadığını görünce mecbur sitesini kapatır. Sırf yamalarıni ücretli yaptı diye bu kadar çok kötülenmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca şunu da belirteyim kendisi ile herhangi bir alakam yok. Her iki sitenin de daimi üyelerinden ve sitelerini severek takip eden biriyim. Yamaların ve çevirilerim ücretli olmasını kimse istemez gönül isterdi ki hiç bu korsan işlerine girismeyelim oyunları orijinal ve tr dil destekli olarak alalım ama hayat şartları işte.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

%0.0001 bilgimle baktım programa ama anladığım kadarıyla programın içine şifreleyip gömmüşler sanki arapça çeviriyi. geri çeviremedim. belki daha bilgili birileri açıp TR yamayı entegre edebilir.

yok mu rpf dosyası açıcı bir tool. yüklü rdr2'yi dump etmeye üşeniyorum :)
O programla bende çok uğraştım. Dediğin gibi çeviri dosyaları korumalı. Programı yapan kişi ile de iletişime geçtim ama yardım etmeyi kabul etmedi

Antiseptiq

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 9, 2022
169
193
43
Diğer siteyi niye bu kadar çok kötülüyorlar anlamıyorum adam bir emek ortaya koyuyor ve onun karşılığını almak istiyor. Kimse bir işi karşılık beklemeden yapmaz. Bende maddi sıkıntılardan dolayı o sitenin destekçi üyesi değilim ama yaptığı işi de destekliyorum. Eminim zor durumda olmasa böyle birsey yapmazdi. Bu işi gönüllü olarak yapanların çoğu işi öğrenmek ve tanınmak için yapar ve bu sonsuza kadar sürmez illaki bir yerden sonra hayat koşulları baskın gelir sonra ya yaptığı işi ücretli yapar ya da işi bırakır. Çünkü yama veya çeviri işleri kolay değil. Bağış sistemi bizim gibi ülkelerde işe yaramaz. Oyunu paylaşanlar yabancı kişiler onlar bağış ile bir şekilde idare ediyorlar. Ama çeviri ve yama yapan kişilerin çoğu bir ücret talep ediyor, etmeyenlerde dediğim gibi işi öğrenmek veya tanınmak için yapıyor. Diğer sitede ki arkadaşı PS3 zamanından beri tanıyorum kendisi o zamandan beridir yama işi ile uğraşıyor ve yanlış hatırlamıyorsam yaptığı yamaları ücretsiz olarak yayınlıyordu. Son 2-3 senedir kendine ait bir site açmış tabi ki bu sitenin belli masrafları var ayrıca hayatını idare ettirebilmesi de gerekiyor. Bu yüzden yaptığı yamaları sitesinde abonelik sistemine koymuş. Tabi ki bu en doğal hakkı sonuçta bir emek ortaya koymuş, çeviri yapan kişilerden izin alarak yapıyorsa ben bir sorun görmüyorum. Abonelik ücretlerini fazla ya da ücret istemesini saçma bulabilirsiniz onun için de sitesine üye olmazsınız ücretsiz olarak paylaşan yerlerden indirirsiniz. O arkadaş da fazla destek olmadığını görünce mecbur sitesini kapatır. Sırf yamalarıni ücretli yaptı diye bu kadar çok kötülenmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca şunu da belirteyim kendisi ile herhangi bir alakam yok. Her iki sitenin de daimi üyelerinden ve sitelerini severek takip eden biriyim. Yamaların ve çevirilerim ücretli olmasını kimse istemez gönül isterdi ki hiç bu korsan işlerine girismeyelim oyunları orijinal ve tr dil destekli olarak alalım ama hayat şartları işte.

O programla bende çok uğraştım. Dediğin gibi çeviri dosyaları korumalı. Programı yapan kişi ile de iletişime geçtim ama yardım etmeyi kabul etmedi
ilk zamanlarda ben de kendisine kızıyordun ücretli yapıyor diye ama bu işleri biraz araştırıp da işin ne kadar zor olduğunu görünce hak vermeye başladım. Ücretsiz yapandan ALLAH razı olsun. Ücretli yapan da emeğinin karşılığını para ile ölçüyor. Ben saygı duyuyorum.

her şey bir tarafa RDR 2 yi Türkçe oynayalım da nasıl olursa olsun. :)

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
165
154
43
Aynen Allah onlardan razı olsun gerçekten çok büyük bir hizmet ortaya koyuyorlar. Arapların 2 gündür bir haber vermemesi hayra alamet değil gerçi senden font dosyasını da istediler benden sadece çeviri dosyasını istemişlerdi. O yüzden umudum hala var ama yinede onların işi belli olmaz. Umarım gönderirler.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
165
154
43
içindeki ModFile dosyasını çözmeye çalışıyorum ama beni aştı. bugünlük bu kadar.
Hiç uğraşma ben onu da çözdüm. Modfilenin içinde sadece çeviri dosyası yok font dosyası da var. Çeviri dosyasına eriştim ama korumaliydi ya da dosya uzantısını bilmediğimden dolayı bana öyle geldi. Xentax sunucusuna atarsak programın geliştiricisi gorur bir daha hiç yardım etmezler. Her halükarda başaramadık yani mecbur bekleyeceğiz 😃

@Antiseptiq Arapların yardım edeceğini söylediğinde artık çözmekle uğraşmadım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...