PS3 (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde alpilkay tarafından oluşturulan (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,885 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı (REHBER) Unreal Engine 3 ile yapılmış oyunlara türkçe yama yapma ve uyarlama
Konbuyu başlatan alpilkay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakkii

AkaStrider

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2009
57
4
8
35
Bioshock Infınıte ve Enslaved oyunlarıda var.Finallerim olmasa enslaved e başlardım çok uzun değil zaten yaması.Ama Bioshock u açamadım hata verio açınca bi deneyen olursa güzel olur onu yılın en sağlam hikayeli oyunlarından biriydi yani.

lorien

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2013
6
8
3
41
Bioshock Infınıte ve Enslaved oyunlarıda var.Finallerim olmasa enslaved e başlardım çok uzun değil zaten yaması.Ama Bioshock u açamadım hata verio açınca bi deneyen olursa güzel olur onu yılın en sağlam hikayeli oyunlarından biriydi yani.
Bioshock infinite için ps3 dil dosyaları COALESCED_INT.BIN dosyasında değil texture.tfc olması lazım sanırım o dosyasının içinde.

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Arkadaslar bende Castlevania Lords of Shadow ile ilgileniyorum ama nerden baslayacagimi bilemedim.
Video
Data00.packed
Data01.packed
Data02.packed
English.packed
EBOOT.BIN
Music.packed

Dosyalar bunlar. Sanirim english.packed de dosya ama o dosyayida nasil acarim bilemiyorum./ Yardim edebilecek biri var mi ?

AkaStrider

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2009
57
4
8
35
Assasin's Creed deniyim dedim daha pc deki yamasını çıkartamadım.Bir arkadaş kopyalanabilecek bütün yamaları bulsun ve forumda paylaşıp yamaları ps3 e port edelim.Kimler var bu işe :D

qwert7610

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2012
519
13
18
batman arkham city yada ayslum u uyarlayabilirmisiniz pc için çıkmıştı sanırım tr yamaları

Sercan Ç.

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2011
42
3
8
Bioshock Infınıte yamasını yapıyor musunuz hocam?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AkaStrider

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2009
57
4
8
35
bi türlü yapamadım onu ya enslaved de yazılarda kayma olmaya başladı batırdım altyazıları :D

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
bi türlü yapamadım onu ya enslaved de yazılarda kayma olmaya başladı batırdım altyazıları :D
Kardes istersen Enslaved icin Turkce yama linki yollarim.Sagolsun [MENTION=45984]monemu[/MENTION] yapmisti.Konu acmayi unuttu galiba:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

çağ1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 9, 2013
152
1,544
93
35
kardesim ekleyebileceğin oyunlar varsa süper olur su an borderlands ı uyarlıyorum tabi pc yamaları ile birlikte eklersen sevinirim bol vaktim var tesekkürler

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
792
93
antarktika
kardesim ekleyebileceğin oyunlar varsa süper olur su an borderlands ı uyarlıyorum tabi pc yamaları ile birlikte eklersen sevinirim bol vaktim var tesekkürler

batman arkham city i yada mass effect 2 yi çevirebilirsin.boş vaktim olsa ben başlayacaktım onlara ama şu aralar uğraşamıyorum