PS5 Oyun Türkçe Yama Resident Evil 2 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil 2 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,977 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 42 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil 2 Remake PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

AkınOyun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 9, 2010
91
17
8
42
Çoklu hesap tespiti maalesef...
diğer hesap benim değil arkadaşımın hesabıydı ama benim modemden girildiği için yanlış anlaşılma oldu sanki 2 hesapla yama istiyormuşum gibi göründüm, en son yazdığında bu şekilde devam etme hoş olmuyor gibi bir şey yazmıştın bende bir şey yazmadım haftanın bitmesini bekledim hani yama şifresi vermicem tarzında bir şey yazmadın, zaten yapmak istesem farklı hesaplarla farklı modemlerle giriş yapıp farklı kişiler gibi yapabilirdim ama insan gibi haftanın bitmesini bekledim buna rağmen şifre vermiyorsan canın sağolsun ama şunu bil benim internetimden arkadaş girmeyi teklif etti istersen benden isteyelim dedim herhangi bir art niyet yok

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,991
48,266
113
diğer hesap benim değil arkadaşımın hesabıydı ama benim modemden girildiği için yanlış anlaşılma oldu sanki 2 hesapla yama istiyormuşum gibi göründüm, en son yazdığında bu şekilde devam etme hoş olmuyor gibi bir şey yazmıştın bende bir şey yazmadım haftanın bitmesini bekledim hani yama şifresi vermicem tarzında bir şey yazmadın, zaten yapmak istesem farklı hesaplarla farklı modemlerle giriş yapıp farklı kişiler gibi yapabilirdim ama insan gibi haftanın bitmesini bekledim buna rağmen şifre vermiyorsan canın sağolsun ama şunu bil benim internetimden arkadaş girmeyi teklif etti istersen benden isteyelim dedim herhangi bir art niyet yok
Açıklama için teşekkürler.

Şifre gönderilmiştir.