PS4 PKG OYUN Resident Evil 6 EUR (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-03840 FULL PKG 15.1 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Resident Evil 6 EUR (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-03840 FULL PKG 15.1 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,429 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Resident Evil 6 EUR (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-03840 FULL PKG 15.1 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan abuzerbaklava

jiletati

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2025
15
1
3
Winrar içindeki dosyaların ikisinin ismi de aynı, aynı yere atmaya çalıştığımda ise dosyaları değiştir hatası alıyorum. Dosya ismini değişirsem bozulma ihtimali var, yardımcı olur musunuz?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,187
16,701
113
Winrar içindeki dosyaların ikisinin ismi de aynı, aynı yere atmaya çalıştığımda ise dosyaları değiştir hatası alıyorum. Dosya ismini değişirsem bozulma ihtimali var, yardımcı olur musunuz?
winrar içinde aynı isimde 2 dosya olmaz. Aynı dosyayı tekrar kopyalamış olmalısın. birini diğerinin yanına atarsan değiştireyimmi diye sorar. Birini silmen yada başka bir yere taşıman gerekir.

Aynı dediğin dosyanın ismi ne ?

jiletati

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2025
15
1
3
winrar içinde aynı isimde 2 dosya olmaz. Aynı dosyayı tekrar kopyalamış olmalısın. birini diğerinin yanına atarsan değiştireyimmi diye sorar. Birini silmen yada başka bir yere taşıman gerekir.

Aynı dediğin dosyanın ismi ne ?
şu şekil kral

Ekli dosyalar

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,187
16,701
113
@jiletati Ben yanlış birşey göremedim. 2 tane part var ve ikisinin içinde de aynı pkg dosyasının parçaları var. İsmi nasıl farklı olabilirki.? 2 tane pkg dosyasımı bekliyordun anlamadım. O winrar partlardan birine buraya çıkart dersen o pkg dosyası çıkar.

Bu çıkartma işlemini aynı yerde 2 defa yaparsan Sanıyorum ki sen öyle yaptın. Zaten orada ilk çıkartmada aynı pkg dosyası olduğundan değiştireyimmi diye soracaktır...

jiletati

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2025
15
1
3
Bir tanesini çıkartsak yetiyor herhalde, o konuda bilgim yoktu. Teşekkürler.
@jiletati Ben yanlış birşey göremedim. 2 tane part var ve ikisinin içinde de aynı pkg dosyasının parçaları var. İsmi nasıl farklı olabilirki.? 2 tane pkg dosyasımı bekliyordun anlamadım. O winrar partlardan birine buraya çıkart dersen o pkg dosyası çıkar.

Bu çıkartma işlemini aynı yerde 2 defa yaparsan Sanıyorum ki sen öyle yaptın. Zaten orada ilk çıkartmada aynı pkg dosyası olduğundan değiştireyimmi diye soracaktır...

sephirot

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2026
4
3
3
Muchas gracias por este esfuerzo que haces descargar el juego y no me cargaba descargaré el tuyo y espero que funcione eres mi última esperanza me funcione o no muchas gracias por lo que haces

bayrahmi

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2025
109
10
18
Resident Evil 6 EUR (v1.00) CUSA-03840 FULL PKG 15.0 GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 8.0 GB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 7.1 GB]

................ veya ................

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.55 + HEN : (6.72 LEEFUL v10 2.1.3b ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil/Seslendirme/Language (Voice) : English-German-Spanish-Italian-French
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English-German-Spanish-Italian-French-Japanese-Portuguese-Russian-Polish

Resident Evil 6 EUR (v1.01 UPDATE) CUSA-03840 FULL PKG 89 MB

[Rar : 90 MB]

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.55 + HEN : (6.72 LEEFUL v10 2.1.3b ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil/Seslendirme/Language (Voice) : English-German-Spanish-Italian-French
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English-German-Spanish-Italian-French-Japanese-Portuguese-Russian-Polish​
teşekkürler