PS3 Türkçe YAMA resident evil

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Progamer56 tarafından oluşturulan resident evil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 476 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı resident evil
Konbuyu başlatan Progamer56
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
742
6,543
93
Siteye Git
Dosya uzantısı psarc mı?
Oyunun zorluğunu bildiğim için dosyalara bakmaya bile tenezzül etmedim. 🤣 Ama büyük ihtimalle bigfile dır. Quantic dream oyunları öyle oluyor.

Evet yakın tahmin etmişim:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,128
54,884
113
Oyunun zorluğunu bildiğim için dosyalara bakmaya bile tenezzül etmedim. 🤣 Ama büyük ihtimalle bigfile dır. Quantic dream oyunları öyle oluyor.

Evet yakın tahmin etmişim:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu zor malesef. Piyasada araç yok bunun için

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
742
6,543
93
Siteye Git
Bu zor malesef. Piyasada araç yok bunun için
Ya artik ben yeni ps3 yaması yaparsam mesela injastuce köşe kaldı ama onu paylaşınca Xbox 360 içinde uyarlayip paylaşmak istiyorum. Yani böyle bir düşüncem var. Kırık Xbox 360 kullanıcıları şuan hiçbir yerde yama bulamıyor
En azından onlarda faydalansın diye düşünüyorum. Her ne kadar konsola sahip olmasamda.

Nasıl fikir?

Sadece bir tester lazım onuda asddhgf halleder herhalde.