Resistance: Retribution, Türkçe

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde Barkod58 tarafından oluşturulan Resistance: Retribution, Türkçe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,700 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı Resistance: Retribution, Türkçe
Konbuyu başlatan Barkod58
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tokuchi

furkan_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2009
66
0
6
36
Kusura bakmayın arkadaşlar yamanın % oranı birazz düşük.Ama bu ekipce ilk çalışmamız inşallah ilerde daha büyük işler yapacağız :)

Ve şunu bilin ki bütün bu yamaları sadece kurt26 ya psp aldırmak için yapıyoruz başka amaç yok :D:D

stalker_mert

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2010
4
0
1
mübarek çok iyi iş çıkarıyorsunuz manhunt,god of war,socom derken aradan resistance ı da yapmışsınız bare parasite eve 3rd birthday i de yapın tam olsun. O oyunun konusunu tam anlamamıştım. Bir daha türlçe oynarım daha güzel olur. Ha bide MGS peace walker. Aynen bunun konusuda iyiydi ama bu oyun 10 numeroydu.

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
Kusura bakmayın arkadaşlar yamanın % oranı birazz düşük.Ama bu ekipce ilk çalışmamız inşallah ilerde daha büyük işler yapacağız :)

Ve şunu bilin ki bütün bu yamaları sadece kurt26 ya psp aldırmak için yapıyoruz başka amaç yok :D:D
Nasip olursa alırız niye almayam oyun manyağı olduk zaten:D

rainkiller

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2011
120
0
16
36
beyler silent hill shattared memories psp için türkçe yama bulmam lazım bulabilen varsa msj atabilirmi özelden

krocn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2011
9
0
1
37
arkadaslar ben yamayı oyuna atamadım resimli anlatım koyabilirmisiz ?

Bump: UMDGen v4.00 İNDİR nasıl kullancam ve usrdır deminiz ben göremedimde tesekkürler simdiden

tokuchi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
8
0
1
Öncelikle bu yamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Bir de benim çevrilmesini istediğim oyunlar var şu oyunları çevirirseniz size ömür boyu dua edeceğim:D

God of War: Chain of Olympus
Metal Gear Solid ve Acid serisi
Final Fantasy serisi
Daxter
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
Syphonfiler serisi
Persona 3
X-Men legends

Bunlar psp'nin en baba oyunlarındandır bilen bilir zaten. Onun dışında da rpg türü oyunalrda konuşmalar çok olduğu için Türkçe yama çok hoş olur.