Eğer senin bağlantında bir sorun yoksa aşağıda verdiğim linklerden indir...Ama yine koparsa sende bir sorun var demektir...İnternet download manager yada onun gibi download managerlerden birini kullansan kopsa bile kaldığın yerden devam edersin...
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 200 MB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Anladım Ki %100 bende sorun var ilgilendiğin için teşekkürler hako internet dowland meenejer daha önce kurmustum fakat ilerleyen zamanlarda bana sorun cıkartmıstı seial number crack falan filan işte
Nasıl yani tek bir şifre var oda hako dur biliyorsun... Eğer part1 ve part5 de parola hatası mesajı alıyorsan bu iki partı eksik indirmişsin demektir... İnternetten anlık bile kopsan eksik iner ve parola hatası verir...
Eğer öyle ise o iki partı önce sil ve sonra sadece o iki parı yeniden indir...
yok baba eksik inen bişey yok tekrardan indirip baktım o partlar sorunlu diğer linklerden indirdim sorun düzeldi fakat şöyle bir problem var bu oyunu benim 6.60 pro-b9 da çalıştıramadım olmuyor.Anlatılan herşeyi uyguladım .Hen meselsi olma ihtimali mi dersin ?
Benim 6.60 pro b6 Çalısıyor Sanırsam Eksik indirmissindir 1-5 Tekrar deneistersen indirilende Idm Kulan bak ben kulanmıyordum hakonun sayesınde basladım daha rahat emin ol
eksik inme vs yok herşey tamam aklıma takılan aacaba recovery menudeki prxler ile çakışması olabilir mi,bazı oyunlar bu konuda sorun çıkartıyor.ÖRN:joysens i kurduğun zaman ,tekken,fifa,pes serisini oynayamıyorsun çakışıyor dosyalar